Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari kituri de amplificare

tranzistor

Postări Recomandate

Salutare!cred ca mai exista un astfel de topic,daca da imi cer scuze!Deci am un traf de 2x30 ca, nu are prea multa putere,o sa pun si niste poze cu elrecomandati-mi si mie niste kituri de amplificare ceva in jur de 100 W... :freaza:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tranzistor

7

• Mihai85

2

• Spitfire

1

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu e de la kasthan,e de la un tv rusesc,avea urmatoarele tensiuni:36,20,8 viar io am schimbat legaturile la bobine si am facut 2 x 30am vazut pe adelaida kitu ala de 100w ce ziceti?

Link spre comentariu

E de la televizorul Rubin-205, un jaf(si TV-ul si traful din el :ras: )Chiar ca nu ia ce face cu el, nu merita nici macar rebobinat, cele doua pachete de tole "C" sunt din tabla ordinara.

Link spre comentariu

De acord cu Zal, nu prea ai ce face cu el, in nici un caz un amplif de 100w :nas: , poate 2 tda7294 ar merge, dar daca intr-adevar are 2x30 Vca mai desfa-i din infasurari sa ai in jur de 2x24Vca.

Mari@n :da

Link spre comentariu

Tranzistorule daca nu pui primele 4 posturi in unu singur pana la noapte am sa-ti sterg topicul.

imi cer scuze am fost cam dezordonat cu posturile,dar nu stiu cum sa le pun pe toate in unul singur...deocamndata navighez cu browserverul opera mini
Link spre comentariu

am vazut si eu un traf ca asta si intr-un amplificator rusesc.scotea cam 2x22v sau 2x25

pai si ce putese avea amplifu?
Era destul de maricel ampliful.Fata din aluminiu si cu un vu-metru in spate un radiator maricel.Capacul de sus din lemn si cu o sita neagra ,iar cel de dedesupt dintr-un placaj.Cred ca scotea cam 2x25w
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări