Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandati-mi o cutie pt. dif bass SAL-AHX2030

ctindex

Postări Recomandate

Salutare, am un difuzor SAL -AHX2030 pe el scrie subwoofer 120W/4 Ohmi si asi dori sa imi recomandati o cutie cu bassreflex pentru el.Ce am masurat pe el ar fi cam asa:200mm diametru (pe carcasa), 182mm diam membrana, 120mm la D magnet, 100mm H de la magnet la membrana, alte detalii mu stiu despre el dar am niste poze. In speranta unui ajutor va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ctindex

18

• Bogdi16

3

• d2134

3

• adircf

1

Top autori în acest subiect

scuze dar exact asta am gasit si eu si ma interesa un proect de cutie cu dimensiunile la pereti si la bassreflex. cu datele astea am inteles ca se baga intr-un prog si iti da cotele la cutie,dar nuam prog-ul si nu ma pricep sa lucrez cu asa ceva. salutari si realizari cu satisfactii!!!

Link spre comentariu

La program nu am decat executabilul si cu dublu clic incepe sa se instaleze si atit.Nu are nici un alt fisier, daca aveam manualul nu mai puneam atatea intrebari. Imi puteti spune si un alt prog pentru calculat cutiile la boxe. Oricum mersi pentru raspuns.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări