ctindex Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Salutare, am un difuzor SAL -AHX2030 pe el scrie subwoofer 120W/4 Ohmi si asi dori sa imi recomandati o cutie cu bassreflex pentru el.Ce am masurat pe el ar fi cam asa:200mm diametru (pe carcasa), 182mm diam membrana, 120mm la D magnet, 100mm H de la magnet la membrana, alte detalii mu stiu despre el dar am niste poze. In speranta unui ajutor va multumesc anticipat. Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Intra pe site-u lor. Au acolo proiecte pentru difuzoarele ce le vand. Link spre comentariu
ctindex Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Am cautat pe net cu denumirea difului si nu am gasit decat caracteristicile acestuia la vanzare.Un pic de ajutor va rog? Multumesc si realirari cu satisfactii!!! Link spre comentariu
d2134 Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Alta data cauta mai cu atentie!Da matale singur click mai jos! Link spre comentariu
ctindex Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 scuze dar exact asta am gasit si eu si ma interesa un proect de cutie cu dimensiunile la pereti si la bassreflex. cu datele astea am inteles ca se baga intr-un prog si iti da cotele la cutie,dar nuam prog-ul si nu ma pricep sa lucrez cu asa ceva. salutari si realizari cu satisfactii!!! Link spre comentariu
d2134 Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Descarci programul de aici: http://www.linearteam.dk/default.aspx?download=winisd Link spre comentariu
ctindex Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Am instalat prog-ul ala dar nu am prea inteles cum se lucreaza cu el, nu ma pricep la deastea.mersi oricum. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Tre sa ai acol in program si manualul programului...trage o privire ca nu e mare stiinta. Link spre comentariu
ctindex Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 La program nu am decat executabilul si cu dublu clic incepe sa se instaleze si atit.Nu are nici un alt fisier, daca aveam manualul nu mai puneam atatea intrebari. Imi puteti spune si un alt prog pentru calculat cutiile la boxe. Oricum mersi pentru raspuns. Link spre comentariu
d2134 Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Deschide programul si vezi la "Help" >> "Contents" >> "How to ..."Si in general citeste tot ce scrie in "Help". Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Deschide programul si vezi la "Help" >> "Contents" >> "How to ..."Si in general citeste tot ce scrie in "Help". asa o fii oare? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 20, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 @Bogdi16cu tot ca esti moderator citeste regulamentul daca nu ai o solutie mai bine taci Link spre comentariu
ctindex Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Am cautat prin forun si am gasit ceva dar e pt doua difuri,daca il scurtez pina la gaurile de reflex cred ca e bine.Astept parerile voastre si realizari cu satisfactii. Link spre comentariu
ctindex Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 dupa alte cautari am gasit asta pt subwofer si sateliti. Link spre comentariu
ctindex Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Sau ceva de genul astatot pt sateliti.Alegeti ce va place, eu am ausit ca suna bine pe toate variantele de cutii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum