GigiZ Postat Aprilie 6, 2005 Partajează Postat Aprilie 6, 2005 dragut si eu am avut un tunner si v-am varzuit si-am scos din el o frumusete de 2x40w cu stk cu egalizator pe 7 benzi vumetre misto tare Link spre comentariu
csl1131 Postat Aprilie 6, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2005 hai ca sa pun si eu 2-3 poze.. da ..nu va speritai de ele... inca nu am varianta in cutie...pt ca nu am terminat testele..., urmeaza osciloscopul, si pe urma inca un canal... dar asa...ceva cat de cat .. (am pus tot pe radiatorul final,punte,filtraj,placa cu montajul... ca sa nu am o groaza de piese,in locri diferite,legate cu fire, si sa imi pice toate cand misc radiatorul...) iar traf..nu am avut de cati volti scria acolo..asa ca am pus 2..in serie..ca sa fie cat de cat...., pana aici tot bine..dar..de puteri diferite...(unu are 2*28V, celalalt are 2*14V...) si uitati ce o iesit(temporar) : Aici (amp-ul e asta,M250) Link spre comentariu
junior Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 Ati rezolvat pana la urma problema cu "brumul" .Nu de alta dar si la mine patesc la fel (folosesc 2 amplificatoare cu tz.-ri , de 150W).Cand conectez numai un canal la preamp , nu am nici un fel de zgomot , in schimb daca sunt amandoua amp-urile conectate la preamplificator ( Left_amp-Left_preamp si Right_amp la Right_preamp (sau viceversa) apare un brum in una din boxe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum