scormonel Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Cine stie de unde pot cumpara din Romania doua difuzoare de calitate cu impedanta de 8 ohmi si cu frecventa de rezonanta sub 20 Hz, rog sa ma anunte si pe mine. Va multumesc anticipat !. Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 la ce-ti trebuie chiar fs sub 20 de Hz ? Link spre comentariu
scormonel Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 la ce-ti trebuie chiar fs sub 20 de Hz ?Sa pot asculta muzica de la 20 Hz fara atenuare. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 exista muzica la 20hz? Link spre comentariu
schukaru Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 oare ai sa auzi acea muzica Link spre comentariu
Romica_t Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Are Vasile pe www.hi-end.ro Cred ca Peerless de 12",are 18Hz rezonanta.Oricum,nu o sa coboare liniar pana la 20Hz. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 4, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Eu cred ca are nevoie de un bass shaker Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Eu cred ca are nevoie de un bass shakerori asta ori habar nu are Link spre comentariu
scormonel Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Are Vasile pe http://www.hi-end.ro Cred ca Peerless de 12",are 18Hz rezonanta.Oricum,nu o sa coboare liniar pana la 20Hz.Site-ul hi este defect. Incearca sa-mi insurubeze ceva. Rusinica !. Link spre comentariu
UltimateW Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 cum adica e defect frate? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 4, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 nu stiu ce vrea sa-i insurubeze, mai safe site ca hiend nu cred ca gasesti Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 scormonel tata degeaba vrei sa asculti muzica pe la 20 Hz ca nu prea gasesti. Daca gasesti inseamna ca cel care a masterizat e prost si nu a stiut sa folosesasca un crossover.Tu esti acela care umbla si prin vecini si se batea in piept ca nimeni nu are boxe calumea pt ca ele nu coboara pana-n 20 Hz nu ? Link spre comentariu
scormonel Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 scormonel tata degeaba vrei sa asculti muzica pe la 20 Hz ca nu prea gasesti. Daca gasesti inseamna ca cel care a masterizat e prost si nu a stiut sa folosesasca un crossover.Tu esti acela care umbla si prin vecini si se batea in piept ca nimeni nu are boxe calumea pt ca ele nu coboara pana-n 20 Hz nu ? Copile, du-te intr-un laborator unde se fac revizii la aparatura professionala si convinge-te cu un analizor spectral pana unde coboara o melodie aranjata la o casa de discuri renumita din vest sau din state (Nu manele autohtone inregistrate pe genunchi cu scule de la 50 Hz in sus) si care este raspunsul in frecventa la scule profesionale si apoi sari cu gura. Vad ca pe aici este o traditie sa sari la beregata cuiva, fara ca macar sa stii despre ce este vorba. Dar sa nu uitam ca suntem romani si povestea cu capra vecinului, noi am inventat-o !. Citeste post-ul meu initial. Cerusem o adresa si nu comentarii de smecher, nu am nici un chef sa intru in dispute pe teme filozofice cu tine. Mai masoara, mai citeste !. Si unde sunt adminii ?. Esti offtopic !. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 5, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Adminii la apel Fara jicniri va rog !Ai primit raspuns dar se pare ca iti este frica sa te uiti pe hi-end... stai linistit nu iti infige nimic, daca ar fi asa atunci si forumul ar face la fel ca au acelasi proprietar(eu) Are Vasile pe http://www.hi-end.ro Cred ca Peerless de 12",are 18Hz rezonanta.Oricum,nu o sa coboare liniar pana la 20Hz. Link spre comentariu
scormonel Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Vasile in lista de preturi nu este trecuta frecventa de rezonanta, ci frecventa maxima. Este munca de sisif sa caut pe net fiecare difuzor. Cine s-a chinuit sa intocmeasca lista, era bine sa treaca mai ales frecventa de rezonanta ce este un criteriu important in achizitionarea unui difuzor. Intr-un difuzor de basi, oricum nu dau cu mai mult de 150-500 Hz. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum