fcon Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Nu-mi dau seama de distanta dintre socluri/lampi si capac; ai loc sa pui tabla? De inox sau de cupru?Ai pus niste LED-uri colorate in orificiul soclurilor?Cred ca iese fain! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Foarte interesant designul amplifului, îmi aduce aminte de unul ce imita un motor V8 pe un forum str?in. S? sper?m c? nu va deranja la zgomotul amplifului aceast? a?ezare mai neobi?nuit?. Link spre comentariu
ioannis Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 bravo!!!!!! ampliful a iesit foarte deosebit dar si foarte fain!!!!!!felicitari!!!!!!! Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Februarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2009 Nu stiu cum o sa ii pun capacul...sper sa gasesc o solutie....Va multumesc pentru aprecieri...ma chinui si eu sa fac niste forme mai neobisnuite...sunt satul de normalitate.... Link spre comentariu
iulker Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Arata super !Bucatile de lemn sunt prinse cu acele holzsuruburi, sau e doar design ? Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Februarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2009 suruburile acelea chiar tin bucatile de scandura de larice Link spre comentariu
Vizitator duron750 Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Citisem pana acu' ca finalele de linii sau cadre (PCL85/PL500, etc) suna naspa in audio. Dar destule scheme pe net si pe forumu' asta ne arata ca se poate, chiar cu rezultate remarcabile. (ex. Murray, sau Skaarj cu statia lui cu PL34 inlocuiti cu PL500). PCL85 are rezistenta interna mai mica decat lampa similara audio, PCL86 si din cauza asta merge la tensiuni mai mici, cu impedante de iesire mai mici. Dupa schema lui Mikrosha (cu multumiri) am facut un amplificator de casti stereo cu PCL805 OTL care intr-adevar functioneaza impecabil. V alimentare = 115V, distorsiuni THD de sub 1% pentru semnal de intrare <3Vvv. Din pacate pentru semnale mai mari distorsioneaza puternic, dar asta nu e o problema avand in vedere scopul montajului. Atasez cateva poze cu amplificatorul. Link spre comentariu
hbi Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 ce trafuri de iesire ai folosit? ce schema? daca se poate, poti posta cablajul? multumesc si felicitari pentru munca depusa! Link spre comentariu
bogdanbita Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 ce trafuri de iesire ai folosit? ce schema? daca se poate, poti posta cablajul? multumesc si felicitari pentru munca depusa!E OTL Bogdane, are condensator pe iesire! Link spre comentariu
Vizitator duron750 Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Multumesc pentru aprecieri. Intr-adevar nu exista transformatoare la amplificatorul OTL, iesirea e pe catod. Am atasat si schema folosita de mine. Pentru simulari ORCAD cu tuburi am gasit o librarie excelenta la adresa: http://www.next-tube.com/zip/Tube_ORCAD.zip . Link spre comentariu
Vizitator duron750 Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Revin si cu cablajul facut tot in ORCAD. Din pacate nu stiu in ce masura se poate folosi (ca si scala) dar va pot pune la dispozitie si fisierul .max original. PS. Nu gasesc eu optiunea sau mesajele anterioare nu se pot edita? Link spre comentariu
Lonerider Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 O schema SE pentru acest tub ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
allexx1968 Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 O schema SE pentru acest tub ma poate ajuta cineva?E putere mica,nu stiu daca merita un SE. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum