Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PCL805

cristinel_bm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristinel_bm

11

• Mikrosha

3

• iulker

2

• ALEKS

1

Top autori în acest subiect

Foarte interesant designul amplifului, îmi aduce aminte de unul ce imita un motor V8 pe un forum str?in. S? sper?m c? nu va deranja la zgomotul amplifului aceast? a?ezare mai neobi?nuit?. :aplauze

Link spre comentariu

Nu stiu cum o sa ii pun capacul...sper sa gasesc o solutie....Va multumesc pentru aprecieri...ma chinui si eu sa fac niste forme mai neobisnuite...sunt satul de normalitate.... :nebunrau:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator duron750

Citisem pana acu' ca finalele de linii sau cadre (PCL85/PL500, etc) suna naspa in audio. Dar destule scheme pe net si pe forumu' asta ne arata ca se poate, chiar cu rezultate remarcabile. (ex. Murray, sau Skaarj cu statia lui cu PL34 inlocuiti cu PL500). PCL85 are rezistenta interna mai mica decat lampa similara audio, PCL86 si din cauza asta merge la tensiuni mai mici, cu impedante de iesire mai mici.

Dupa schema lui Mikrosha (cu multumiri) am facut un amplificator de casti stereo cu PCL805 OTL care intr-adevar functioneaza impecabil. V alimentare = 115V, distorsiuni THD de sub 1% pentru semnal de intrare <3Vvv. Din pacate pentru semnale mai mari distorsioneaza puternic, dar asta nu e o problema avand in vedere scopul montajului. Atasez cateva poze cu amplificatorul.
Link spre comentariu
Vizitator duron750

Revin si cu cablajul facut tot in ORCAD. Din pacate nu stiu in ce masura se poate folosi (ca si scala) dar va pot pune la dispozitie si fisierul .max original. PS. Nu gasesc eu optiunea sau mesajele anterioare nu se pot edita?

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări