Extrem Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Dupa parametrii de mai sus, difuzoarele se comporta prost cu reflex, nu ti-as recomanda.Sa scoti frecvente de la 50-65 hz liniar nici nu poate fi vorba decat intr-o incinta de peste 90 litrii, ba chiar nici atunci, te-ai apropia intre 60-70 liniar/+, deci, dupa parerea mea, le poti lasa asa cum sunt. Link spre comentariu
philips Postat Aprilie 22, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2009 astea-s dimensiunile :h95 L31 l37. volumul e 105 l( volum exterior), volum interor cam 90l. dar am vazut ca impedanta boxelor e de 4 ohmi, dar difuzoarele toate sunt de 8ohmi. or fi legate in paralel?sa le leg in serie sa fie de 8 ohmi? Link spre comentariu
AlpHso Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Este imposibil sa legi doua difuzoare de 8 ohmi in serie si sa-ti dea tot 8 ohmi, doar daca i-ti trece prin cap sa mai scoti ceva sarma de pe bobine . Link spre comentariu
philips Postat Aprilie 23, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2009 cineva a zis ca daca leg 8 ohmi +8 ohmi in serie sunt tot 8 ohmi dar rezistenta mai mare. totusi daca am 2 ed 8 ohmi cum le leg sa ramana 8 ohmi? Link spre comentariu
AlpHso Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 daca da rezistenta mai mare atunci ohmi aia ce sunt acolo?Nu o lua in nume de rau dar ar trebui sa postezi la sectiunea incepatori cum se calculeaza valoarea rezistentelor in serie si in paralel si nu in ultimul rand ar trebui sa te interesezi ce e aia rezistenta si in ce se masoara ea. Link spre comentariu
philips Postat Aprilie 24, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2009 rezistenta electrica ® =proprietatea generala a conductoarelor de a se opune trecerii curentului electric prin ele.[R]SI = 1 ohm1 ohm=1V (supra) 1Arezistenta electrica se masoara cu instrumentul numit ohmmetru, respectiv prin metode volt-ampermetrice utilizand un voltmetru, care masoara tensiunea aplicata la bornele consumatorului, respectiv un ampermetru care masoara intensitatea curentului care strabate conductorul.se poate lega 2 difuzoare de 8 ohmi , sa-mi dea tot 8 ohmi? Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 In paralel = 4 Ohmi In serie = 16 ohmi Nu se poate lega. L.E. http://www.rocketroberts.com/techart/spk_wire.htm Ca sa nu mai ai dubii Link spre comentariu
philips Postat Aprilie 24, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2009 multumesc mult kmykze. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 rezistenta electrica ® =proprietatea generala a conductoarelor de a se opune trecerii curentului electric prin ele.[R]SI = 1 ohm1 ohm=1V (supra) 1Arezistenta electrica se masoara cu instrumentul numit ohmmetru, respectiv prin metode volt-ampermetrice utilizand un voltmetru, care masoara tensiunea aplicata la bornele consumatorului, respectiv un ampermetru care masoara intensitatea curentului care strabate conductorul.se pot lega 2 difuzoare de 8 ohmi , sa-mi dea tot 8 ohmi?da puse ambele in paralel 8/8=4 ohmi,apoi inseriate cu o rezistenta de 4 ohmi de vataj mare cam 30 40w ,obtii iarasi 8ohmiacum ca ai aflat pot sa spun si eu inca odata "posteaza la incepatori",cum ai realizat,reglat ,acel amplificator care a fost vindut de tine ??vezi ca mai sunt si oameni care se pricep si apoi te faci de rusinicainvata si tu ceva din fizica de clasa a zecea,daca stiai legarea serie paralel a rezistenteleo stiai si cun sa legi difuzoareleastazi 3 la fizica! Link spre comentariu
philips Postat Aprilie 24, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2009 ba viobio, nu te in spectacol ca stii si tu ce se face pe clasa a VIII-a ( cred) legarea in serie, legare in paralel .boxele le-am legat la un amplif de 4 ohmi .am gresit cand am zis ca daca se leaga 2 difuzoare de 8 ohmi in serie sunt tot 8 ohmi Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 ba viobio, nu te in spectacol ca stii si tu ce se face pe clasa a VIII-a ( cred) legarea in serie, legare in paralel .boxele le-am legat la un amplif de 4 ohmi .am gresit cand am zis ca daca se leaga 2 difuzoare de 8 ohmi in serie sunt tot 8 ohmi asta se intelege!daca ai ampliful pe 4ohmi leagale in paralel si o sa ai 4 ohmi cind le pui in paralel ai grija cum le fazezi plus cu plus ,minus cu minusbafta si SUCCESURI Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 se poate lega 2 difuzoare de 8 ohmi , sa-mi dea tot 8 ohmi?Poti sa obtii ce impedanta vrei !,dar trebuie sa introduci un transformator adaptor de impedanta! si vei obtine citi ohmi vrei! si le vei putea conecta si cum doresti serie sau paralel.... Link spre comentariu
Vizitator viewstar Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Mitica,mai pui multe linkuri sponsorizate? M-ai innebunit pana acum! Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 nou-venit...... mitica e un user virtual pus de vasile pt reclame, si e un boot mai exact Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum