philips Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 salutare tuturor, am o pereche de boxe in care difuzoarele de bass sunt in incinta inchisa, si cand dau bass nu suna asa faina.as putea sa fac ceva gaura sau ar fi o problema?? multumesc Link spre comentariu
mircea888 Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 mi se pare mie sau incinta din imagine are bass-reflex (gaura), de vreo 80mm cred. tu ai facut boxa? este acordata?volumul incintei pare a fi destul de ok, incearca sa schimbi pozitionarea in camera (de preferat in colt) si setarile la equalizer sau ce mai ai tu pe acolo.daca nu se schimba nimic la sunet incerca sa infunzi gaura provizoriu cu o carpa ceva.pentru a afla daca incinta este buna pentru acele difuzoare ar trebui sa ai parametrii difuzoarelor, ceea ce nu cred ca ai. Link spre comentariu
philips Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 lasa-mi te rog id sa vorbim pe mess. al meu este: [email protected] gaura aceea este doar la medii si inalte., basi sunt in incinta inchisa Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 4, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Mediile nu au nevoie de gaura Link spre comentariu
philips Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 cutiile nu sunt facute de mine. cine a cumparat difuzoarele si filtrele le-a cumparat dintr-un magazin din austria, cand le-a cumparat i-a dat si o carte a difuzoarelor cum sa faca incintele. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Crede-ma....acelea sunt boxe Bass reflex.Se vede clar sita de la tubul rezonator. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 5, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 gaura aceea este doar la medii si inalte., basi sunt in incinta inchisa Link spre comentariu
philips Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 uitati si poza: Link spre comentariu
philips Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 deci ar fi o problema sa fac gaura?? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 100 % nu pot sa iti zic daca va suna mai bine sau nu...In principiu cine a facut cutiile alea le-a facut doar de plictiseala. Afla ce difuzoare ai in ele...poate gasim parametrii la ele. Link spre comentariu
philips Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 cutiile nu sunt facute de mine. cine a cumparat difuzoarele si filtrele le-a cumparat dintr-un magazin din austria, cand le-a cumparat i-a dat si o carte a difuzoarelor cum sa faca incintele. Link spre comentariu
cburlea Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 salutare tuturor, am o pereche de boxe in care difuzoarele de bass sunt in incinta inchisa, si cand dau bass nu suna asa faina.as putea sa fac ceva gaura sau ar fi o problema?? multumescUite stii ce cred eu? ca acea gaura era facuta pentru un alt difuzor... am impresia ca are cam acelasi diametru cu diful de langa ea... si probabil ca cel care a facut initialincinta a scos acea pereche de difuzoare pentru ca probabil s-au ars [sau doar unul dntre ele] si i-a venitideea sa faca un fals bass reflex! ca sa nu mai reproiectezeincinta sau poate ca nu a mai gasit altele in loc si s-a lasat pagubas!Si inca ceva... daca te uiti cu atentie la tweeter, el nu acoperadecupajul in care este montat... parca nu ar fi locul lui acolo...De ce se aud mai rau? poate ca DE LA INCEPUT nu a fost unproiect prea bun...Eu zic ca asta-i tot Link spre comentariu
alzisor Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 am si eu o idee, zici ca dimensiunile sunt dupa proiect, poate cel care a facut incintele nu prea se pricepea la ''boxe'', si placa aia de pal din interior este defapt o intaritura (brace) care trebuia gaurita, incinta fiind destul de inalta ar putea vibra fara ea. Cel mai bine cere-i prietenului tau foaia de la difuri sau cauta pe net difuzoarele si ar trebui sa gasesti si date despre incinta recomandata. Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Sau a facut gaura aia doar ca sa pastreze simetria. Link spre comentariu
philips Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 mah oameni buni incintele sunt facute dupa fisa difuzoarelor, asa ca nu cred ca aia ii acolo degeaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum