miron1947 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 .din teste nu mergea pus ledul direct pe iesirea integratului,ca influienta tranzistorul care comanda releul si acesta nu mai mergea bine..."Eu am folosit un inversor nefolosit,nu cel care comanda tranzistorul,deaceea am intrebat cate relee comanda cu un integrat,pentru a sti daca raman inversori liberi. Link spre comentariu
em2006 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Si daca tot avem inversoare libere, e musai sa riscam sa le suprasolicitam? ati vazut ca omul e incepator, de ce nu-i sugerati sa lege macar doua inversoare in paralel (tot le are libere, nu?), si cu alea sa miste LEDul, e mai corect cata vreme nu stim tipul ledului pe care-l are si ce curent necesita acesta.Si cum se potriveste asta in contextul in care omul a precizat de la inceput ca vrea sa miste 10 relee identice, acesta e contextul in care Dr.L a propus deja sch respectiva... Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Si cum se potriveste asta in contextul in care omul a precizat de la inceput ca vrea sa miste 10 relee identice, acesta e contextul in care Dr.L a propus deja sch respectiva... http://www.elforum.info/viewtopic.php?p=317563#p317563e musai sa riscam sa le suprasolicitam?Aici aveti dreptate,trebuie marite rezistentele la 1,2K. Link spre comentariu
em2006 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 De ce nu dati replica punctual, cu un text explicativ si cu argumente, nu cu citate partiale si linkuri, pentru ca se creaza confuzii..Va rog sa va corectati (edit) postul de la inceputul paginii in care ma citati, textul ii apartine lui Dr.L, nu mie.Din pacate, pe acest forum, posturile in cadrul unui topic nu sunt numerotate, ori nu m-am prins eu cum e treaba, ideea e sa putem preciza exact la ce post ne referim si sa evitam confuziile. Asa ca o sa citez integral postul cu pricina, ca sa putem vorbi aceeasi limba: da,e paralel cu alimentarea,scuze pt greseala s-acuma-mi aduc aminte,ca din teste nu mergea pus ledul direct pe iesirea integratului,ca influienta tranzistorul care comanda releul si acesta nu mai mergea binesolutia gasita de mine e http://i42.tinypic.com/k54nc6.jpgvarianta asta e netestata practicledul folosit de mine e bicolor cu 2 picioare Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Va rog sa va corectati (edit) postul de la inceputul paginii in care ma citati, textul ii apartine lui Dr.L, nu mie.Nu mai am acces. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum