Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

termostat DIY

ghostbuster

Postări Recomandate

am facut doua termostate dastea http://www.escol.com.my/Projects/Projec ... ermostat-1)/Proj-03.html si merg :) pe placa de test, acuma pe pcb nu stiu sigur ca dabea mai tarziu le termin , o sa il folosesc la incalzirea unui terariu pentru sarpe care va avea un cablu de incalzire inbracat in fibra de sticla de 4m 50w, am tot stricat placi cu metodo foto pana ma durut capu ca nu aveam bec suficient de puternic.. pana la urma lam facut cu oja si o sticluta cu ac de incarcat cartusele la imprimanta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghostbuster

6

• srdjan

2

• Stefan

1

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

creatura asta e :p si sar putea si inca una :d.Terariul o sa incerc sa i termin maine ca luni sami vina serpii, cablul de incalzre si termohigrometru

ce frumosi sunt in poze, in rest :sparge: am si eu o intrebare: LM35-ul unde masoara temperatura? adica mai exact: langa cablu sau mai sus in terariu?link-ul corect e AICI
Link spre comentariu

pana la urma cred ca o sa raman decat cu albino motley.. ala din prima poza, ca nah mai trebuie bani si pentru altceva nu numai pentru serpi:d, lm35 o sa fie fixat langa cablul de incalzire sub substrat iar sonda la termometru cam la un cm deasupra substratului..(substratul este unul special de padure, dar acuma cand este mica pana intrun an trebuie sa pun hartie daia de bucatarie ca sa vad daca scoate afara ce a mancat sa nu fie bolnava :d).Baba de la magazin mi-a incurcat doi resistori e vreo problema daca in loc de 4.7M pun unu de 3.9M ? si in loc de 1.2k ce sa pun?

Link spre comentariu

Foarte frumos, sa-l stapanesti sanatos si sper ca intr-o zi sa nu te inghita cu totul (j/k) :rade:

De fapt partea grea la ceea ce a facut este temporizatorul acela pe ca il reseteaza in fiecare zi.In caz ca uita sau este inghitit o sa fie sarpe prajit.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări