Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare de radioficare

Andr3y

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

2

• Andr3y

2

• zal

1

• vio2007

1

Top autori în acest subiect

Salut.Unele difuzoare de radioficare au un transformator prin care trece intai semnalul audio. Ce tip e si la ce foloseste mai exact?

salut, Transformatorul face adaptare de impedanta intre impedanta mare a liniei de radioficare si impedanta mica a difuzorului .Constructiv este un transformator de iesire (audio) .
Link spre comentariu

Depinde ?i la ce tensiune e linia de radioficare: 60-92-120 sau 220V.

Ai punctat bine, Zal. Aceasta precizare imi mai raspunde la o intrebare pe care, insa, nu am mai formulat-o.
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator happy_smile_48

mai exista linii de radioficare?

Categoric DA.Sunt o sumedenie de intreprinderi si mari si mici care inca mai folosesc linii de radioficare.Daca te gandeai la difuzorul ala de la tara de la mamaia ta. Nu stiu sa iti raspund. Poate mai exista.
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

mai exista linii de radioficare?

Categoric DA.Sunt o sumedenie de intreprinderi si mari si mici care inca mai folosesc linii de radioficare.Daca te gandeai la difuzorul ala de la tara de la mamaia ta. Nu stiu sa iti raspund. Poate mai exista.
Cu siguranta mai exista, eu tocmai ma ocup de o astfel de retea de vre-o 18 ani. Va rog sa vedeti postul meu de aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=183&t=52607&start=30 poate ma puteti ajuta.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări