Andr3y Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Salut.Unele difuzoare de radioficare au un transformator prin care trece intai semnalul audio. Ce tip e si la ce foloseste mai exact? Link spre comentariu
vio2007 Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Salut.Unele difuzoare de radioficare au un transformator prin care trece intai semnalul audio. Ce tip e si la ce foloseste mai exact?salut, Transformatorul face adaptare de impedanta intre impedanta mare a liniei de radioficare si impedanta mica a difuzorului .Constructiv este un transformator de iesire (audio) . Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Depinde ?i la ce tensiune e linia de radioficare: 60-92-120 sau 220V. Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 mai exista linii de radioficare? Link spre comentariu
Andr3y Postat Ianuarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Depinde ?i la ce tensiune e linia de radioficare: 60-92-120 sau 220V.Ai punctat bine, Zal. Aceasta precizare imi mai raspunde la o intrebare pe care, insa, nu am mai formulat-o. Link spre comentariu
Vizitator happy_smile_48 Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 mai exista linii de radioficare?Categoric DA.Sunt o sumedenie de intreprinderi si mari si mici care inca mai folosesc linii de radioficare.Daca te gandeai la difuzorul ala de la tara de la mamaia ta. Nu stiu sa iti raspund. Poate mai exista. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 iti dai seama ca la alea de pe vremea bunicii ma gandeam Link spre comentariu
petreelectronic Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 mai exista linii de radioficare?Categoric DA.Sunt o sumedenie de intreprinderi si mari si mici care inca mai folosesc linii de radioficare.Daca te gandeai la difuzorul ala de la tara de la mamaia ta. Nu stiu sa iti raspund. Poate mai exista.Cu siguranta mai exista, eu tocmai ma ocup de o astfel de retea de vre-o 18 ani. Va rog sa vedeti postul meu de aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=183&t=52607&start=30 poate ma puteti ajuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum