mapostu Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 Este cineva interesat de construirea unui decodor dolby prologic cu LA2785 (Vitacom).Eu am o schema de decodor de pe un site rusesc care a fost la un moment data comercializata in Ucraina sub forma de kit. Problema este ca integratul se comanda cu un 89C2051 si nu ma pricep la facut softul si la scris microcontrolerul Link spre comentariu
habarnam Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 Ma intereseaza pe mine subiectul asta, dar nu gasesc datasheet-ul decodorului. Trimite un link cu ceva informatii ajutatoare, sau datasheet-ul daca il ai. Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 Destul de interesant!!!Vreau si eu Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 Ma intereseaza pe mine subiectul asta, dar nu gasesc datasheet-ul decodorului. Trimite un link cu ceva informatii ajutatoare, sau datasheet-ul daca il ai.Poate se referea la ASTA, dar puteti sa-l incercati si pe ASTA. Link spre comentariu
mapostu Postat Aprilie 1, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2005 Eu am data sheet-ul pentru LA2787 pt care dupa ce am sapat fff mult pe net am ajuns la concluzia ca este 99% identica cu LA2785 (2787 mai are o iesire de semnal mix).Am si o traducere aproximativa la materialul rusesc dar nu stiu cum sa le pun pe forum (cel de pe.....victor...dolbyprologic... etc) Problema ramane cu cu microcontrolerul !!!! Link spre comentariu
mapostu Postat Aprilie 1, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2005 Am construit si un "procesor" surround cu uPC1892 la care am adaptat schema din Conex cu SAA1251/1250 pentru telecomanda (master volum, center, rear + selector pt 4 canale). Sunt relativ multumit de el (chiar daca sunetul nu este chiar ca la prologic) mai ales ca simuleaza semnal spatial din sunetul mono de la TV-ul meu si pot urmari un film cu un sunet mult mai dinamic. Pentru cei interesati, pot sa dau niste indicatii practice privind realizarea unui asemenea montaj (uPC1982+SAA1251/1250) Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 sunetul nu este chiar ca la prologic mai ales ca simuleaza semnal spatial din sunetul mono de la TV-ul meu Acuma sa ma ierti, dar in conditiile astea ti-ai dat tu seama ca nu suna ca prologicu'? Asta nu inseamna ca upc1892 ar fi un super circuit, dar, daca nu esti ft pretentios, merge! Link spre comentariu
mapostu Postat Aprilie 1, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2005 pentru sunet surround l-am testat (si il folosesc) pe surse stereo, chestia cu televizorul e altceva. Link spre comentariu
mapostu Postat Aprilie 5, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2005 Chiar nu este interesat nimeni cu adevarat sa construim decodorul?Eu m-am gandit la o varianta de comanda fara microcontroler (ceva mai arhaica, si care nu executa toate comenzile ci un minim necesar pt dolby prologic, reglajele de volum urmand sa se faca clasic) Link spre comentariu
sifor Postat Aprilie 5, 2005 Partajează Postat Aprilie 5, 2005 Partea cu microcontrolerul o fac eu ! Daca faci tu restul !Don Mario Link spre comentariu
mapostu Postat Aprilie 6, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2005 Ce inseamna restul ?Te referi la schema ruseasca (cu la2785 + tda8425) s-au doar la o aplicatie simpla numai cu la2785. Link spre comentariu
mapostu Postat Aprilie 18, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2005 Am gasit softul pentru LA2785 scris pentru AT90S2313. Am de asemenea cabajul cu amplasarea componentelor, delay-ul pt canalul rear si tot ce trebuie pt. montaj.Cine se prinde sa verifice softul ??? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 23, 2005 Partajează Postat Iunie 23, 2005 am si eu o intrebare care dintre voi se pricepe sa faca cablaje. ma intereseaza fffffffffffffffffffffffff mult Link spre comentariu
sofian Postat Iunie 23, 2005 Partajează Postat Iunie 23, 2005 eu cred ca ma pricepzi mai concret ve vrei Link spre comentariu
Vizitator kameleon Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 Sal . Cautam ci-ul asta demult, aku vad ca-l are vitacom....Intre timp, gasisem un plugin de winamp care facea ce face ci-ul asta.Si avea o gramada de setari.Pluginul merge bagat si-n bsplayer, pt filme.Plus calitatea e superioara mult . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum