Vizitator ulius Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 va salut,LA MULTI ANI!am si eu o intrebare:cum se seteaza odc-ul ca sa imi dea drumul la hub-uri?imi aduc aminte ca este ceva de genul `[ro][ASTRAL]....nu mai stiu cum...nu imi iese nicicum!va multumesc!! Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 aia cu [RO][Astral]balabal bala si nickname-ul are lagatura cu hub-urile nu cu odc-ul. sunt hub-uri care impun o anumita forma a nickname-ului. cand spui "sa imi dea dreumul la hub-uri" la ce te refri? poate e de la setarea de firewall.nu e oblicatoriu sa folosesti odc-ul, Strong-ul pare mai prietenos oricum problemele astea se discuta pe mess deoarece hab-urile sunt la limita dintre legal si ilegal (depinde ce descarci, dar cum nimeni nu descarca numai programe/muzica/filme free e cam ilegal)mifty edit: tocmai d-aia închid subiectul... discuta?i pe messenger sau pe pm cât vre?i treaba asta, dar NU pe forum!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate