BodoRF Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Daca il recunoaste cineva il rog sa-mi dea cateva informatii.Este romanesc si are in etajul final doua tranzistoare BLX14.As vrea sa stiu daca poate fi utilizat pana la 30Mhz, ce putere are si tensiunea de alimentare.O schema pentru el ar fi binevenita pentru ca are mai multe borne care nu stiu exact ce reprezinta(banuiesc ca sunt niste intrari de comanda).Am intentia sa-l folosesc intrun transceiver pentru scurte.Multumesc. Link spre comentariu
ywar2 Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Seamana cu finalul de la R1300, dar nu sint sigur. Daca ar fi asa atunci se alimenteaza la 26V si scoate 50W fara probleme. Totusi mai intreaba ca sa fii sigur. Link spre comentariu
SirRoger Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 R1300 cu siguranta.Nu stiu daca merge pana in 30 Mhz. In R1300 lucreaza pana in 12 Mhz. Link spre comentariu
Vizitator yo8sct Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Salutare Daca nu ai documentatia la final : yo8sct at yahoo.com 73 !!! si LA MULTI ANI !!! YO8SCT Link spre comentariu
yo9gcc Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Dupa parerea mea cred ca merge pana la 30 MHZ statia asa este lucreaza pana la 12 MHZ dar finalul este de banda larga, adaptarea impedantei cu antena o face BAA care are in el un filtru care taie tot peste 14 Mhz parca, prin urmare multi radioamatori care au achizitionat asemenea blocuri au scos filtru si au putut sa faca BAA sa lucreze pana la 30 Mhz si au fost foarte multumiti de el cu toate ca au dimensiunile cel putin dublu fata de un transceiver.73! Marian Link spre comentariu
BodoRF Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Multumesc tuturor in special lui yo8sct.Dansul mi-a trimis schema care a clarificat totul.73!, se ne auzim cat mai curand in scurte. Am facut cateva probe si am ramas dezamagit.Pana in 10Mhz qro-ul debiteaza aproximativ 50W la 28V.La 28Mhz puterea este foarte redusa(am incercat sa maresc atacul dar fara rezultat).As fi avut nevoie de 10-15W/28Mhz/12Volti. Etajul final cu 2x2N3375 de la A412 are 5W output in banda de 10m? Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Pentru 10w out incearca schema cu 2x 2sc1971. Sau poate asta: http://www.qrpproject.de/UK/QRPPA2008UK.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum