Blacksmith Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Ce curent trebuie sa suporte referinta de tensiune (externa, AN3) pentru a fi folosita la ADC-ul din PIC ?Merge sa fac si cu un divizor rezistiv din tensiunea de 5V ?Vad ca nu scrie prin datasheet ... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Am gasit, cica 150uA. :rade:Dar as avea o alta intrebare...Care este rezistenta minima care poate fi folosita in sereie cu intrarea ADC-ului ?Cea maxima stiu ca e 2,5K dar am auzit ca cica e bine sa fie cit mai mica. Link spre comentariu
junior Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Rezistenta serie poate lipsi insa ce te faci daca aplici o tensiune inversa (sau mai mare decat cea de alimentare a PIC-ului).Vai si amar de diodele de protectie de pe intrarea PIC-ului. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Si atunci care ar fi cel mai bun compromis ? Voi ce valori folositi ? Link spre comentariu
junior Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 1K e suficient de mica si raspandita ca valoare. Link spre comentariu
DREDD Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 For best ADC performance of the PIC micro, the input impedance should not exceed 2.5K as the PIC's internal capacitors will take too long too charge/discharge. This isn't really an issue for most projects though, as you can just change the sample time with a couple of settings - see the help file of your compiler for more information. I generally use 10K resistors without any issues. Poate te ajuta: http://www.digital-diy.net/18F%20Examples/ADC.aspx Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum