Vizitator VPP Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Salutare tuturor si La Multi Ani!Am un aparat foto HP Photosmart R 817 de care sunt f. multumit si are si o valoare sentimentala.L-am gasit cu LCD-ul spart( probabil juniorul l-a rezolvat) si doresc sa-l schimb.Este un ecran LCD de 2" produs de firma AOU si este de tipul: A020BL01.Poate are cineva de la un alt aparat defect sau poate imi puteti spune de unde il pot comanda.Am scris cateva mail-uri la diferiti vanzatori pe net dar mi-au raspuns fie cu un nr. minim de bucati (50) sau o comanda de minim 300$; asa ca....Inca o data, LA MULTI ANI! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 contacteaza firma q'net international (ei se ocupa de service hp)...cauta pe net..si completeaza locatia la profil..:)sa nu te sperii daca pretul este destul de mare.poti incerca la "cumparari" daca are cineva o camera asemanatoare stricata si doneaza lcd-ul Link spre comentariu
nicolaus Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Si mie imi trebuie pt alt model de HP.Nu m-am speriat cand am aflat pretul, dar am descoperit in acel moment ca ale mele ganduri sunt foarte ,,colorate'' Dar fiindca maimuta din mine a evoluat, m-am oprit sa le exprim. :smt088 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum