Vizitator cercelaru Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 Deoarece s-au rupt contactele de la dezaburirea de pe spate la dacie am cautat sa gasesc o solutie pentru a lipi aceste contacte.Am auzit ca exista o pasta de lipit aceste contacte, dar nu stiu exact ce este si cum se numeste.Daca ma poate ajuta cineva cu aceasta problema va rog sa-mi ziceti unde se gaseste aceasta pasta sau sa-mi dati alte solutii. Link spre comentariu
i0nutzb Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 este o pasta facuta de BISON, pe baza de pulbere de argint si acum vreo 2 ani costa vreo 300.000 eu zic ca nu prea se merita sa cumperi asa ceva ;) Link spre comentariu
draku Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 asa e, cam 300.000 lei estepoate te "combini" cu cineva care are aceeasi problema (sau cu traseele de la dezaburire) Link spre comentariu
Vizitator cercelaru Postat Aprilie 4, 2005 Partajează Postat Aprilie 4, 2005 Mersi mult.O sa vad ce pot face. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Aprilie 5, 2005 Partajează Postat Aprilie 5, 2005 eu nu cred ca o sa reziste pasta aia la cativa amperi..... eu zic sa incerci sa cositoresti :P daca poti....dar mai intai cureti zona bine ca sa prinda...sa zici si tu daca ti-a iesit... Link spre comentariu
Incepator Postat Aprilie 5, 2005 Partajează Postat Aprilie 5, 2005 Nu merge cositorita rezistenta aia de pe luneta(va face stricaciuni mai mari daca va incerca reparatia cu pistolul de lipit)...ptr. intreruperi se foloseste pasta asta speciala Link spre comentariu
Vizitator cercelaru Postat Aprilie 6, 2005 Partajează Postat Aprilie 6, 2005 O sa cumpar pasta aia speciala.Eu sunt din Craiova si sa vad daca o sa o gasesc pe aici pe undeva.Oricum deocamdata sunt cam ocupat, dar cand o sa incerc o sa va zic cum a iesit. Link spre comentariu
draku Postat Aprilie 6, 2005 Partajează Postat Aprilie 6, 2005 atentie, cum zicea Swat Cat mai sus, nu o sa reziste daca o dai intr-un singur strattrebuie sa dai cel putin 5-6 straturi pe portiunea respectiva, cu timp de uscare intre straturilipesti 2 buc de scoci pe langa "firul" de pe geam ca sa nu se intinda solutia si sa manjesti geamul Link spre comentariu
Swat Cat Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 apropo eu nu vb de o liniuta de-a lungul lunetei...ma refeream la zona groasa unde sta papucul.... ca am vezut ca e prins cu cositor :P Link spre comentariu
draku Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 :wink: asa e, acum m-am uitat mai atent si am vazutm-am grabit sa-ti spun de treaba aia cu mai multe straturi pt ca am vazut la un prieten cum si-a lipit el dezaburizatoruleu ma gandesc asa:incearca sa lipesti bine papucul de geam cu un adeziv puternic (sau fixeaza-l sub cheder, cat mai ferm), iar apoi, cu solutia respectiva, sa faci contactul intre papuc si zona metalica de pe geam... Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 Eu sunt din Craiova si sa vad daca o sa o gasesc pe aici pe undeva.daa nu ai rezolvat iti recomand (mini)service-ul TEHNION de pe Bariera Valcii nr. 26 pe principala :wink: eu acolo mi-am facut masina de la inceputuri, de cand nu era service ca-l cunosc bine pe omu' care se ocupa :wink: bafta Link spre comentariu
Vizitator emig Postat Aprilie 13, 2005 Partajează Postat Aprilie 13, 2005 merge foarte bine lipit cu pistoluai grija sa nu crape geamul Link spre comentariu
Vizitator neuronul electronic Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 daca pui direct pistolul o sa spargi geamul cu sigurantaintai incinge-l bine cu un foen Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum