Vizitator dragosss24 Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 La multi ani!Am un televizor Universum model FT 8167 T, fara telecomanda originala. Unele canale sunt locked, iar daca doresc sa instalez alte frecvente, sa caut posturi, la install imi apare locked. Exista vreun cod prin care pot accesa meniul de service, ori orice alta metoda de a-l reseta? Am incercat sa caut pe net, dar nu gasesc mare lucru.Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre. Link spre comentariu
Vizitator dragosss24 Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 La multi ani!Am un televizor Universum model FT 8167 T, fara telecomanda originala. Unele canale sunt locked, iar daca doresc sa instalez alte frecvente, sa caut posturi, la install imi apare locked. Exista vreun cod prin care pot accesa meniul de service, ori orice alta metoda de a-l reseta? Am incercat sa caut pe net, dar nu gasesc mare lucru.Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre.Multumesc pentru implicare. Am reusit pana la urma sa il deblochez. Sasiul este 11AK10, am cautat pe un forum si am descoperit codul de securitate pentru acest sasiu. Codul sau PIN-ul general pentru deblocare este " 734 ". Am deblocat cele 2 canale care imi apareau "loked" , iar dupa deblocarea celor 2 canale s-a deblocat si install-ul automat.Va multumesc inca odata si spor in continuare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum