Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

microlab solo 6

Vizitator faithless

Postări Recomandate

Vizitator faithless

ce pareti aveti despre aces sistem audio ?

http://www.microlab.cn/product/speakers ... SOLO-6.htm

exista ceva mai bun la banii astia? (~300 ron)

m-am saturat de sisteme 5,1 si 2,1... vreau 2 boxe..si pentru ca nu prea am spatiu pe langa birou pentru niste boxe mai mari, alea ar fi ideale (incap pe birou), sunt si amplificate, poate unii nu au auzit de microlab cum au auzit de logitech etc, dar am citit multe review-uri si pare un sistem decent, voi ce parere aveti? l-ati ascultat? merita ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

1

• hip_hop7575

1

• ramsesrr

1

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

• Administratori

Poate nu a ascultat nimeni acel microlabEu am ascultat dar modele de alea 5.1 cu radio si mi-au placut cum se aud

Link spre comentariu

Citez:"Sa incepem de la suprafatza.Boxele sunt facute din lemn, sunt ecranate magnetic, au un design placut si sunt foarte bine finisate cu masti detasabile. Sunt grele, avand impreuna in jur de 14Kg. Boxa de dreapta are incorporat un amplificator stereo, 2 x 50 RMS, racit de un radiator din aluminiu, puterea acestuia fiind suficient de mare incat sa dati o petrecere pe cinste, cu riscul de a fi amendati pentru tulburarea linistii publice :d Tot pe in spatele boxei de dreapta mai gasiti 4 conectori RCA de INPUT, 2 conectori (din alama banuiesc) cu filet, prin intermediul carora boxa de stanga primeste semnal. Mai sunt inca doua potentiometre, unul pentru JOASE si unul pentru INALTE, butonul de ON/OFF, iar potentiometrul de VOLUM este amplasat in partea din fata a boxei, jos in dreapta. Fiecare boxa are cate un tweeter pentru inalte si cate un difuzor de 165 mm pentru sunetele medii/joase.Calitatea sunetului prin aceste boxe este foarte buna, fiind ajutate de orificiile bass reflex, din spatele fiecarei boxe, dar si de pozitionarea lor in camera. De exemplu, cand le-am scos din cutie prima data, le-am asezat direct langa monitorul wide de 20.1? unde se auzeau bine, dar nu multumitor, asa ca le-am coborat pe plafon. Eh? aici s-a schimbat treba. Basul a inceput sa bata cu putere si sa se simta cu adevarat, producand vibratii [smilie=maniac.gif] Cum am mentionat acum cateva zile in urma, aceste boxe sunt sensibile la muzica ripuita prost, dar in schimb, daca aveti muzica trasa bine, o sa va incante auzul! Am probat toate genurile de muzica? hip-hop, dance, freestyle, rock (Nothing Else Matter si One) si manele :P Toate au sunat bine! Cum am scris si mai sus, trebuie sa gasiti pozitia potrivita pentru aceste boxe, in camera. Ideal ar fi pe plafon, sau un pic mai sus, apropiate de perete. Asa am fost si eu sfatuit la randul meu de M1cutzu, care are niste boxe asemanatoare.In final treaba sta cam asa:+ Inaltele se aud foarte bine, mai ales ca aveti de unde regla ;)+ Mediile iarasi se aud foarte bine si placut.+ Joasele se aud si se simt destul de bine. Daca aveti ciuda pe vecinii de jos, asezati boxele direct pe plafon si PLAY + Constructia boxelor este foarte buna! + La volum maxim distorsiunule sunt foarte reduse, cu potentiometrele de JOASELE si INALTE la jumatate, iar din Creative Volum Panel cam 65% JOASE si 80% INALTE.+ Sunt ideale pentru muzica si filme. In jocuri nu prea le-am probat la volum mai ridicat.Si un minus...- Nu-mi plac potentiometrele de Inalte si Joase asezate pe spatele boxei de dreapta.Sistemul de boxe a fost testat pe o placa de sunet Creative X-Fi XtremeMusic si ca player audio am folosit foobar2000, fara alte plug-inuri sau codecuri.Un produs cu un pret calitate foarte bun.Ca nota finala ii dau 9,5 / 10"

Link spre comentariu

cumpara-le cu incredereeu le folosesc cam de 2 saptamani si sunt tare multumit de eleradiatorul e cam sudimensionat si se incinge cam tare deci o bila neagratraful e sudimensionat si se incinge cam tare deci din nou o bila neagranu cred ca au 2x50 w rms cam 2x40in rest sa cam spus totul mai susLE:inca o bila neagra : la oprire condensatorii se descarca in difuzoare si baga ca "o bataie"o bila alba : la 50 % vol se misca binisor imaginea de pe monitor cam 2 mm la o melodie de a lu' 50 cent

Link spre comentariu

is ok boxele ... am avut solo 5 ... si se aud foarte bine . Recomand si sistemele Microlab pro 1 sau 2 ... au amplificarea separata si is mai usor de amplasat :).in general microlab a facut o treaba foarte buna cu boxele lor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări