Vizitator Alexxu Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Salut!Am cump?rat o ma?in? de sp?lat Whirlpool AWO/D 45135/1. Problema e c? are urm?toarele incoveniente:- programul lung de 2h20min îl face în sub 1h50 min- programele scurte (30 ?i 40 min) le face cam în 1h40 min.- centrifugarea care ar trebui s? dureze cam 18min dureaz? cam 40 min.Ave?i idee de la ce ar fi? Normal c? o s? apelez la garan?ie, dar în carte scrie c? pot ap?rea diferen?e în func?ie de ap?, înc?rc?tur? etc... Problema e c? nu pun baz? pe garan?ie, pentru c? tr?im în România ?i mi-e team? s? nu fac? nimic.Mul?umesc. Link spre comentariu
yo9gcc Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Cel mai corect este sa chemi pe cineva de la service, daca umbla cineva neautorizat la ea se pierde garantia si cred ca nu are rost sa pierzi o groaza de bani, fereasca sa se strice ceva mai rau. Daca la programul lung nu este diferenta prea mare la celelale este cam mare diferenta cu toata diferenta la incarcatura de rufe. Dar o idee pe care ti-o dau din experienta, atunci cand am cumparat masina de spalat am stat langa ea pana a terminat ciclul de spalare si credeam ca nu se mai termina, stateam cu instructiunea in mana si urmaream totul la ea, cata apa intra cata scoate si tot asa pana se termina de spalat, dupa vreo doua trei spalari am renuntat sa o mai urmaresc si de atunci spala foarte bine, deci ideea este ca nu prea trebuie sa stai langa ea, o lasi sa faca ce stie ea. Link spre comentariu
Vizitator Alexxu Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Da, a?a voi proceda. Dar mi-a mai f?cut o figur?. Nu cl?te?te bine. ?i când zic asta, m? refer ?i dup? ce i-am dat centrifugare cu sp?lare.Eu am urm?rit-o doar când am v?zut c? programele scurte dureaz? prea mult fa?? de cât ar fi trebuit.Mul?umesc de sfat. Link spre comentariu
Vizitator nanu111 Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Salut!Am cump?rat o ma?in? de sp?lat Whirlpool AWO/D 45135/1. Problema e c? are urm?toarele incoveniente:- programul lung de 2h20min îl face în sub 1h50 min- programele scurte (30 ?i 40 min) le face cam în 1h40 min.- centrifugarea care ar trebui s? dureze cam 18min dureaz? cam 40 min.Ave?i idee de la ce ar fi? Normal c? o s? apelez la garan?ie, dar în carte scrie c? pot ap?rea diferen?e în func?ie de ap?, înc?rc?tur? etc... Problema e c? nu pun baz? pe garan?ie, pentru c? tr?im în România ?i mi-e team? s? nu fac? nimic.Mul?umesc.un program difera in functie de nevoile tale si anume:la cat setezi temperaturao temp mai mare =mai mult timpdaca are 6 simturi ...la rufele murdare dureaza mai multcind da apa afara si dureaza mult sar putea sa fie infundata evacuarea (nu neaparat totala) tre sa fie un orificiu de curatare si cind face un program din lung il face mai repede asta e datorita al 6-lea simt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum