keenox Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Salut! Am un Z800i si am avut o problema la el cu semnalul cand inchideam clapeta. L-am dus la service si mi-au zis ca e ceva normal la modelu asta si mi l-au reparat. Dar mi s-a mai intamplat inca o data si l-am desfacut eu. Am vazut ca era intrerupt cablul de antena (cred ca de antena e), care pleca de la placuta de la tastatura si ducea la cea de sus, langa lcd-ul extern(mic). Am incercat diverse si pana la urma n-am reusit nimic. Am bulit si cablul si mufa de langa lcd-ul extern. Aveti niste sfaturi? Stiti unde pot gasi mufa si cablul? Am cautat la diverse magazine cu piese de schimb de pe net si n-am gasit nimic. Link spre comentariu
keenox Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Acum am gasit ceva pe internet aici. Prima poza si ultima de pe pagina ASTA seamana foarte mult cu ce imi trebuie mie. Stiti unde pot gasi? M-am uitat pe farnell si nu aveau pe stoc cele de genu asta. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 mergi la magazinul Agress business in tulcea, ca au service si vb cu tehnicianul sa iti aduca un cablu de antena de z800 . am lucrat la agress galati si aduceam astfel de cabluri.Multumesc! Link spre comentariu
keenox Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 eu multumesc . dar mufele de pe pcb le aduc? Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 nu, pe alea nu le aduc, dar le ai si pe alea rupte?este posibil sa fie vre'unu distrus pe undeva prin service, vb cu el poate gaseste la celelalte service-uri din tara (agressul are mai multe)Multumesc! Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Se poate face legatura la antena de pe clapeta foarte usor folosind un cablu de la handsfree care e mai rezistent. Tai 2 bucati dintr-un astfel de cablu si faci conexiuni din punctele de pe pcb unde vine mufa aceea pe care o cauti tu. Am rezolvat n telefoane cu astfel de probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum