Stefan Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 sa incepem cun inceputul chiar daca e plictisitor.avem nevoie de un PIC16F628 si ajung la unul din putinele magazine de electonice dar care inca mai are cate ceva.am gasit PIC-ul si bucuros nu mai intreb pretul, cand imi face calculul la un soclu 18 pini (de precizie) si la un 16F628 32 lei . mai,mai dar ce sa aflu - un amarat de F628 costa 30lei.il cumpar si ma duc la munca. la munca dau peste o telecomanda Well 1691 desfacuta de noua (din cauza transportului.si cand ma uit mai cu atentie vad niste piese mai "speciale" si un rezonator de 4.0Mma gandesc mai ce sa fie cu piesele aste intr-o telecomanda simpla care costa 13 lei si in Bucuresti o cumpar cu 5-7 lei .caut repede catalogul integratului MDT2010 si cum ma asteptam e un microcontroler.deci intrebare vine acum : are cineva idee cum se programeaza si cam ce face acest MCU ? o paralela intre el si PIC-uri ? ma gandesc sa cumpar mai multe serii de telecomenzi ca la banii asti ai si rezonator/quart de 4.0 MHZ (presupun eu) si un tranz de 0,5 lei si fotodioda si un grup de rezistente.deci ??? :cry: Link spre comentariu
DREDD Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Circuitul respectiv ar trebui sa asigure atat interfata cu tastatura cat si codarea. Luand-o logic nu cred ca are rost sa iti daci vise cu microcontrolerul respectiv, pentru ca in acest caz (telecomenzi sau alte produse in serie mare) e ori OTP ori e fabricat cu "masca", deci putin probabil sa fie flash.Un An Nou Fericit! Sanatate si bucurii! Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 da ! si eu cred acum ca este OTP . in catalog (care il gasesiem dar nu scria nimic in el din cauza Acrob-ului ) vad ca scrie : This EPROM-Based 8-bit micro-controlleruses a fully static CMOS design technologycombines higher speeds and smaller sizewith the low power and high noise immunityof CMOS.deci nu prea vad o fereastra de quartz pentru erase ! :cry: http://www.datasheetarchive.com/pdf-dat ... 639203.pdf http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... T2010.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum