Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwofer auto

Vizitator dragosvoda_is

Postări Recomandate

Vizitator dragosvoda_is

vreu sa-mi confectionez un subwofer am 2 boxe de pick-up de 15 W au cutie de lemn...Planul meu este sa le pun spate in spate dau o gaura in cutie ca sa fie o incinta comuna le prind cu suruburi....dar nu stiu cum sa fac legaturile,difuzoarele se leaga in serie...sau in paralel se mai pun ceva sigurante peacolo...Astept sfaturi....Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

1

• Dr.L

1

• paul14

1

• cristi666

1

Top autori în acest subiect

vreu sa-mi confectionez un subwofer am 2 boxe de pick-up de 15 W au cutie de lemn...Planul meu este sa le pun spate in spate dau o gaura in cutie ca sa fie o incinta comuna le prind cu suruburi....dar nu stiu cum sa fac legaturile,difuzoarele se leaga in serie...sau in paralel se mai pun ceva sigurante peacolo...Astept sfaturi....Multumesc

Daca te plictisesti si vrei sa experimentezi...fa treaba asta, dar daca te astepti sa iasa ceva cat de cat acceptabil, atunci renunta la ideie si alege ceva din comert sau stabileste un buget si poate te ajutam.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări