Vizitator dragosvoda_is Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 vreu sa-mi confectionez un subwofer am 2 boxe de pick-up de 15 W au cutie de lemn...Planul meu este sa le pun spate in spate dau o gaura in cutie ca sa fie o incinta comuna le prind cu suruburi....dar nu stiu cum sa fac legaturile,difuzoarele se leaga in serie...sau in paralel se mai pun ceva sigurante peacolo...Astept sfaturi....Multumesc Link spre comentariu
cristi666 Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 uite un sfat simplu: cumaprati un tun de bas, si fa-ti o statie modesta pentru el si o sa fii super multumit, da-le in colo de vechituri de 15w Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 ori fi ele vechituri da` la aia 15 W care ii au suna mai bine ca boxele de 100W din comert Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 dar nu merita sa le strice sa faca subwoofer...e si pacat si nici nu se preteaza(nu orice dif merge folosit ca sub) Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 vreu sa-mi confectionez un subwofer am 2 boxe de pick-up de 15 W au cutie de lemn...Planul meu este sa le pun spate in spate dau o gaura in cutie ca sa fie o incinta comuna le prind cu suruburi....dar nu stiu cum sa fac legaturile,difuzoarele se leaga in serie...sau in paralel se mai pun ceva sigurante peacolo...Astept sfaturi....MultumescDaca te plictisesti si vrei sa experimentezi...fa treaba asta, dar daca te astepti sa iasa ceva cat de cat acceptabil, atunci renunta la ideie si alege ceva din comert sau stabileste un buget si poate te ajutam. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum