Vizitator Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Cel mai mult te invidiez pentru SN 320 - ul tau (sper ca am ghicit marca strungului) Cred ca la unul asijderea i-ar fi stat bine si in atelierul meu, pe cat posibil insotit de cat mai multe accesorii. Mai verificati posta din cand in cand. Ai cam multe raspunsuri sa-mi dai pe (inca) 2009. Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 31, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Eu nu am primit nimic de la tine in posta (PM pe forum). Verifica cui ai trimis mesajele. (Trebuie sa-ti apara la "sent messages" daca le-ai trimis cu adevarat)Pe adresa de e-mail nu m-am uitat din 23 decembrie si nici nu ma uit pina in 4 ianuarie. Link spre comentariu
blazeu Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Nu te mai laud, ca nu mai am cuvinte! Esti tare, strong, cool, marfa, beton si ar mai intra!Iar la varsta mea "miros" un MESERIAS adevarat.Insa am impresia ca poza din avatar te avantajeaza! (daca e a ta)Respect! Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 31, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2010 DA, poza e a mea! Iata o poza tot a mea pentru tine: http://dl.dropbox.com/u/3712780/Strimbaciune.JPG Sper ca si asta ma avantajaza...S-au mai luat si altii de avatarul meu. Eu sunt. Pune-ti si tu mutra reala in avatar... Link spre comentariu
nelute8 Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Ordine in atelier? Aici cum e? In spate se afla un strung artizanal, care merge excelent, cu o precizie buna, facut de mine. De vreti sa-l vedeti la treaba, dar la rectificarea unei chiulase (deci fac mai multe cu el) http://www.youtube.com/watch?v=7NaDFEj1XdU Nu pentru lauda, dar cineva era dornic sa aiba unul, asa cum am fost sieu, si l-am facut. Am inceput cu patru tije groase, doua de batiu si doua la transversal, un butuc de stivuitor pe care am pus axul si universalul. Cu ele am facut piesele pentru cel pe care-l vedeti pe youtube. Lucrez cu el , in principiu piese de auto, care nu sunt chiar de neglijat ca precizie. Rectific planetare pe el, u dispozitivele aferente, chiulase, care mi-au iesit de fiecare data, excelent. Si tot aici am facut si vinul (dat la teasc) Afara am atelier de pedichiura http://www.youtube.com/watch?v=TlZmkvvAmZI si din cand in cand, mai tai iarba cu flexul Da' sa nu puna sfantu' pe cineva sa ia ceva si sa nu puna in acelasi loc (nevasta si copiii stiu treaba), ca sunt ametit toata ziua. Cine vine si lucreaza cu vre-o scula, o lasa la usa, si eu o arunc unde trebuie sa stea. Link spre comentariu
mariandmd Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 ............fara cuvinte....... Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Chiar...crezui pt. o clipa ca-i laboratorul unui alchimist medieval... Link spre comentariu
Dan57 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Formidabil, arata mai rau ca la mine, esti NO.1. Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Cred ca daca se ia lumina si ramii pe intuneric, te caci pe tine de frica. Link spre comentariu
nelute8 Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Nu, ca am si cunostinte ezoterice. Link spre comentariu
dorian 70 Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 hai ba nelule ca, a glumit ! Link spre comentariu
Vizitator Fido Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Solicit ajutor sectiunea incepatori "Piesa Strung" pentru un proiect contra cost. Link spre comentariu
H Robert Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Mi-a placut faza cu taiatul ierbii masina de taiat iarba facuta cu un flex foarte tare, se vede imaginatia romanului Link spre comentariu
Vizitator Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 @misa: Avand in vedere ca acest topic este unul dintr primele "repere" ale acestei sectiuni, te invit misa sa colaboram pentru a-l repune in posesia atasamentelor pierdute la reorganizare. Te astept pe PM ca sa stabilim detaliile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum