Vizitator Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 ...Sorin! sunt socat...OFF TOPIC... m-am ocupat de linistea ta spirituala... am schimbat avataru'... Tot offtopic:Multumesc foarte mult! Si pe mine ma deranja. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 OFF TOPIC EXTREME... de aia si era pus... sa deranjeze... oricum, avea "speranta de viata" limitata la +/- 48 de ore Link spre comentariu
nichishoru Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Toate ca toate, dar daca te invidiez pentru ceva e... pentru strung... Si eu tinjesc dupa un strungulet. In rest am de toate (Misa e martor) inclusiv spatiul.La Multi Ani si Sanatate la toti forumistii restauratori sau iubitori de vechituri (talciocari). Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Multumesc Misa si Dr.L pt explicatiile despre termogenrator.Un An Nou Fericit Link spre comentariu
Andr3y Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Pozele ar merge si ca wallpapers! Foarte tari! Link spre comentariu
bennyy Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Pozele ar merge si ca wallpapers! Foarte tari! E o ideea foarte buna daca ar da si energia necesara calculatorului Link spre comentariu
mișa Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Da bennyy, ai dreptate.Din pacate, nu prea sti ce e o Racheta. Link spre comentariu
Vizitator Donys Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Imi place acel termogenerator. Tatal meu a avut unul dar din pacate l-am desfacut bucati cand eram mic, acum mai am doar vre-o 3 table de aluminiu din el . Dupa cat timp dupa ce aprinzi lampa incepe sa genereze curent? Ce putere are? Link spre comentariu
mișa Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Am scris aici: viewtopic.php?f=183&t=4549&st=0&sk=t&sd=a&start=930 Link spre comentariu
mișa Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Iata inca o poza din Atelier. Poate mai pune si altcineva.... Link spre comentariu
EmyRulz Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Ce ordine!,felicitari! la mine zici ca au trecut porcii Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 asta esalutmisa strungul este alimentat cu termogenerator,e recesiune nu? supertare sunt invidios :cry: Link spre comentariu
mișa Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 asta esalutmisa strungul este alimentat cu termogenerator,e recesiune nu? supertare sunt invidios :cry: Inca sunt in cautarea unui termogenerator trifazic de 3.3KW pentru strung... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Si care-i problema? Iei 3 termogeneratoare, le pui pe 3 lampi (stea sau triunghi) si aprinzi lampile defazat cu 2pi/3 Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Tare mi-ar place sa gasesc niste poze din vechiul meu atelier (de pe vremea lui Ceausescu)... Am ceva poze undeva, pe niste filme foto alb/negru. Eram elev/student. Era o camera cu intrare de afara intr-o casa veche de prin 1800 si ceva. In casa aia locuiam. Nu era in stare prea buna... Atelierul ala nu mai exista...l-am demolat, odata cu casa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum