Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelieru' lu' misa (cel rau)

mișa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 70
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mișa

24

• Badman

3

• alin 105

2

• radu cnc

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mai Vasile! Lampa aia chiar geneaza curent atit cit sa functioneze un radio cu lampi! Nici eu nu am crezut pina nu am avut asa ceva! Totul e vizibil, adica daca vi la mine miine (si te invit) asta vezi. Io nu am timp sa umblu cu smecherii.

Link spre comentariu
  • Administratori

Nu am zis ca umbli cu smecheriiEu mai demult am pus mana pe o astfel de lampa dar din pacate era distrusa si nu am putut sa o incerc

Link spre comentariu

Vasile, ma itereseaza lampa ta. In sensul ca o vreau, adica vreau sa o cumpar. Sorin! sunt socat. Nu e buna poza aia penru tine. Da-o ' n frantz. Mai bine pui poza ta sigur e mai frumoasa. Eu asa am facut.

Link spre comentariu

Pacat ca ai luat-o asa... eu eram sincer... pentu orice porcarie trebuie sa improvizez, un strung m-ar ajuta...

Nu am luat-o asa.... era doar o parere. Tu ..... Vezi ce faci Ca esti destept. ( da ma enervezi cu poza ta) - e o gluma chestia din paranteza
Link spre comentariu

am si eu on intrebare: dracovenia aia spanzurata de tavan ce este?Multam

termogeneratorviewtopic.php?f=183&t=4549&st=0&sk=t&sd=a&start=915@misa-cand ai postat mai demult poze cu atelierul,parca nu era mai mare? si erau si multe radiouri cu lampi acolosau ala nu era atelierul? :nas:
Atelierul meu intotdeauna a avut 8X4 m deci 32 metri patrati.Erau mai multe radio-uri cu lampi. Nu am cum sa le tin pe toate in atelier. Am vreo 200. Le tin in mansarda (care oricum nu e gata). Sper ca in curind (2009) sa poata fi vizionate de oricine.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări