Administratori Badman Postat Decembrie 29, 2008 Administratori Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Imi place lampa aia, chiar face curent ?PS trimis jucariile Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 mie imi place atelierul lui misa ! mai trebuie cate ceva pe acolo dar in rest e ok ! parca e amenajat de mine Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Mai Vasile! Lampa aia chiar geneaza curent atit cit sa functioneze un radio cu lampi! Nici eu nu am crezut pina nu am avut asa ceva! Totul e vizibil, adica daca vi la mine miine (si te invit) asta vezi. Io nu am timp sa umblu cu smecherii. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Toate ca toate, dar daca te invidiez pentru ceva e... pentru strung... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 29, 2008 Administratori Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Nu am zis ca umbli cu smecheriiEu mai demult am pus mana pe o astfel de lampa dar din pacate era distrusa si nu am putut sa o incerc Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Vasile, ma itereseaza lampa ta. In sensul ca o vreau, adica vreau sa o cumpar. Sorin! sunt socat. Nu e buna poza aia penru tine. Da-o ' n frantz. Mai bine pui poza ta sigur e mai frumoasa. Eu asa am facut. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Pacat ca ai luat-o asa... eu eram sincer... pentu orice porcarie trebuie sa improvizez, un strung m-ar ajuta... Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 am si eu on intrebare: dracovenia aia spanzurata de tavan ce este?Multam Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Pacat ca ai luat-o asa... eu eram sincer... pentu orice porcarie trebuie sa improvizez, un strung m-ar ajuta...Nu am luat-o asa.... era doar o parere. Tu ..... Vezi ce faci Ca esti destept. ( da ma enervezi cu poza ta) - e o gluma chestia din paranteza Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 am si eu on intrebare: dracovenia aia spanzurata de tavan ce este?Multamtermogeneratorviewtopic.php?f=183&t=4549&st=0&sk=t&sd=a&start=915@misa-cand ai postat mai demult poze cu atelierul,parca nu era mai mare? si erau si multe radiouri cu lampi acolosau ala nu era atelierul? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Decembrie 29, 2008 Administratori Partajează Postat Decembrie 29, 2008 mi?a nu am lampa de cel putin 20 de ani :( ca ti-as vinde-o Aia era ruseasca dupa cat tin eu minte Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2008 am si eu on intrebare: dracovenia aia spanzurata de tavan ce este?Multam http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=2315Cu placere Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2008 am si eu on intrebare: dracovenia aia spanzurata de tavan ce este?Multamtermogeneratorviewtopic.php?f=183&t=4549&st=0&sk=t&sd=a&start=915@misa-cand ai postat mai demult poze cu atelierul,parca nu era mai mare? si erau si multe radiouri cu lampi acolosau ala nu era atelierul? Atelierul meu intotdeauna a avut 8X4 m deci 32 metri patrati.Erau mai multe radio-uri cu lampi. Nu am cum sa le tin pe toate in atelier. Am vreo 200. Le tin in mansarda (care oricum nu e gata). Sper ca in curind (2009) sa poata fi vizionate de oricine. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 ...Sorin! sunt socat...OFF TOPIC... m-am ocupat de linistea ta spirituala... am schimbat avataru'... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum