Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

protectie KIT....

avyrez

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

9

• avyrez

8

• harry

5

• Stefan

2

Top autori în acest subiect

Nu are 24V la borne? Poate tensiunea alternativ? de la traf e prea mic?. Alt? variant? ar fi s? mic?orezi rez R7 de la 150k la 100k, ca s? ai curent de comand? mai mare pe baza trz Q3. Mai bine pui BD135 în locul lui 2N5551 ptr Q4.

Link spre comentariu

a cred ca am gasit buba a ridicat un kit si am constat ca au inceput sasi dea drumu, se poate sa fi facut masa cu carcasa si deaia sa nu mearga? (numai ca nu mam curantat la carcasa)am 25,1 v pe d2faza cu 15v pe led e chiar adevaradata si normal ca nu mai lumineza :)

Link spre comentariu

a cred ca am gasit buba a ridicat un kit si am constat ca au inceput sasi dea drumu, se poate sa fi facut masa cu carcasa si deaia sa nu mearga? (numai ca nu mam curantat la carcasa)am 25,1 v pe d2faza cu 15v pe led e chiar adevaradata si normal ca nu mai lumineza :)

chiar asa a fost?ciudat!am crezut ca ai rezolvat altfel problema.in fine,bine ca functioneaza,iar pe viitor incerca sa le m-ai rezolvi si singur
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări