Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imagine zimtata DVD

SirRoger

Postări Recomandate

Am si eu o problema. Cand redau un fisier DVD ( cu orice player), marginile personajelor sau obiectelor in MISCARE imi apar zimtate. Asta inclusiv la filmele DV facute de mine cu camera video ( pe alt PC merge bine ). Sa fie de la placa video ( A6600TD Leadtek ) sau e vreo setare mai ciudata....Mentionez ca am un proc. de 2,4 Ghz si memorie de 1Gb.Atasez si o imagine.Multumesc.SARBATORI FERICITE !!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SirRoger

3

• junior

2

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

juniorule, aia-i altceva!!!dac? era vorba de interlacing, avea bucuria pe tot ecranul, pe tot filmul, nu numai pe o buc??ic?...placa video nu cred, nici hardware-ul, nici driverele... mai degrab? a turbat directx, ?i se înjur? în p?r?i cu codecurile...dezinstaleaz? playerele, apoi ?i codec pack-ul, asigur?-te c? ai kiturile de instalare, reboot, instalezi codecile, reboot, instalezi pe rând ce playere video folose?ti, ?i vezi care-i treaba!!!directx-ul nu prea ai cum s?-l dezinstalezi ?i s?-l reinstalezi... mai ales dac? e installul de windows vechi... exist? un dxuninstaller, dar ?la nu te ajut? decât dac? ai instalat xp-ul cu dx8, apoi ai instalat uninstallerul ?la, ?i apoi ai instalat dx9c sau d... pe ?la ?i-l scoate, ?i ai din nou dx8-ul original!!!...?i, fie vorba între noi, mai bine folose?te vlc... mai ales dac? ai conexiune la net tot timpul, c?-?i ia el singur ce codecuri are nevoie, dac? nu le are...mie nu mi-a f?cut figuri vlc-ul decât la dvd-uri recodate prost, încolo, e parfum (.ro) :rade: :da

Link spre comentariu

Multumesc de raspuns. Acum folosesc VLC-ul . Cu vreo 2 zile in urma am reinstalat win xp sp2 si nu am mai bagat decat vlc player. Directx 9c....Alte codecuri si playere nu mai am instalate.Inca ceva...In urma cu vreo 2 ani aveam alta placa video, o trompeta, ATI 9200SE ( net inferioara celei pe care o am acum ..). Atunci nu aveam probleme de genul acesta. Ma gandesc ca e vreo setare ceva pe care nu o dibuiesc eu. Mai astept pareri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări