SirRoger Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Am si eu o problema. Cand redau un fisier DVD ( cu orice player), marginile personajelor sau obiectelor in MISCARE imi apar zimtate. Asta inclusiv la filmele DV facute de mine cu camera video ( pe alt PC merge bine ). Sa fie de la placa video ( A6600TD Leadtek ) sau e vreo setare mai ciudata....Mentionez ca am un proc. de 2,4 Ghz si memorie de 1Gb.Atasez si o imagine.Multumesc.SARBATORI FERICITE !!!! Link spre comentariu
junior Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Fenomenul se numeste interlacing si rezolva daca playerul are plugin de Deinterlacing. http://en.wikipedia.org/wiki/Deinterlacing Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 juniorule, aia-i altceva!!!dac? era vorba de interlacing, avea bucuria pe tot ecranul, pe tot filmul, nu numai pe o buc??ic?...placa video nu cred, nici hardware-ul, nici driverele... mai degrab? a turbat directx, ?i se înjur? în p?r?i cu codecurile...dezinstaleaz? playerele, apoi ?i codec pack-ul, asigur?-te c? ai kiturile de instalare, reboot, instalezi codecile, reboot, instalezi pe rând ce playere video folose?ti, ?i vezi care-i treaba!!!directx-ul nu prea ai cum s?-l dezinstalezi ?i s?-l reinstalezi... mai ales dac? e installul de windows vechi... exist? un dxuninstaller, dar ?la nu te ajut? decât dac? ai instalat xp-ul cu dx8, apoi ai instalat uninstallerul ?la, ?i apoi ai instalat dx9c sau d... pe ?la ?i-l scoate, ?i ai din nou dx8-ul original!!!...?i, fie vorba între noi, mai bine folose?te vlc... mai ales dac? ai conexiune la net tot timpul, c?-?i ia el singur ce codecuri are nevoie, dac? nu le are...mie nu mi-a f?cut figuri vlc-ul decât la dvd-uri recodate prost, încolo, e parfum (.ro) Link spre comentariu
SirRoger Postat Decembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Multumesc de raspuns. Acum folosesc VLC-ul . Cu vreo 2 zile in urma am reinstalat win xp sp2 si nu am mai bagat decat vlc player. Directx 9c....Alte codecuri si playere nu mai am instalate.Inca ceva...In urma cu vreo 2 ani aveam alta placa video, o trompeta, ATI 9200SE ( net inferioara celei pe care o am acum ..). Atunci nu aveam probleme de genul acesta. Ma gandesc ca e vreo setare ceva pe care nu o dibuiesc eu. Mai astept pareri. Link spre comentariu
junior Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Raman la opinia mea.Poti incerca sa folosesti un player gen ZoomPlayer ori BSPLAYER , iar decodarea video sa o faci prin ffdshow.FFdshow are setari de deinterlace (daca playerul nu are ). Link spre comentariu
SirRoger Postat Decembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Multumesc, junior, chiar astazi incerc varianta propusa de tine si o sa postez aici rezultatul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum