89-CEC Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 "Polonaise 41114" este noua achizitzie.din tot "sifonierul" nu am decat chassis-ul cu partea de radio si amplificare.initzial a fost planuit pentru sacrificare dar la cat de bine a fost intretzinut si cum functzioneaza nu merita sa-l ciobanesc.finalul(ELL80) e identic cu cel din grundig postat de mine data trecuta si pot sa spun ca se aude chiar mai bine.l-am primit cu manualul original precum si cu certificatele de garantzie la tuburi.daca doritzi mai multe detalii si ceva poze cu el-cu cea mai mare placere.cu respect catalin Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Ar fi o provocare s?-i faci o carcas?, nu neap?rat inspirat? de cea original?. Link spre comentariu
89-CEC Postat Decembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2008 ideea cu o noua cutie e f buna.chiar o sa vb un tovaras de-al meu care e tamplar de meserie si sa-i dau"comanda",ca tot vreau sa fac si ptr un mic amplif cu tuburiapropo;am crezut ca tamplari sunt cei care stau dupa coltz si da la tampla :nebunrau:numai bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum