srdjan Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 salut; fac un referat si am inceput sa documentez putin toate elementele de circuit si ca sa respect sablonul mi-ar trebui numele producatorului tranzistorilor 2n3055 romanesti... stie careva? as aprecia foarte mult pentru ca old pal google nu m-a ajutatMultumesc! Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 numele producatorului tranzistorilor 2n3055 romanesti... stie careva?I.P.R.S. Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Multumec mult si un an nou fericit! Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 IPRS Baneasa Link spre comentariu
DREDD Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Vezi ca producatorul (I.P.R.S. Baneasa) e istorie.... (din pacate)... Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Vezi ca producatorul (I.P.R.S. Baneasa) e istorie.... (din pacate)...Da...am vazut scandalurile cu Dinu Patriciu si Omar Hayssam ce sa-i faci...asta inseamna privatizare post comunista Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 si nea gigi (becali) era bagat pe acolo Link spre comentariu
q_acdc Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 si nea gigi (becali) era bagat pe acoloCineva din familia Becali a lucrat pe la Romes(era prezent in acte dar ....... venea doar sa isi ia banii) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum