Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema nokia n80

nightmares993

Postări Recomandate

am un nokia n80 de vreo jumatate de an, si de ceva timp, sunetu a inceput sa se auda mai incet, in loudspeaker, nu in handset, nu stiu care ar fi problema..mai am un prieten tot cu n80, si se aude mult mai tare tel lui....si...slide-ul a inceput sa merga f greu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nightmares993

4

• MihaiGSM

2

• eugennico

1

Probabil ca s-a imbacsit de praf. Daca te pricepi poti incerca o curatare si o degresare urmata de o ungere cu ulei de mecansime fine a slide-ului. La speaker nu cred ca ai ce-i face, trebuie schimbat ptr ca orice interventie asupra lui nu e benefica. :limb:

Link spre comentariu

acum ma confrunt cu o alta problema.cand deschid slideul si cand il inchid, ecranul se face alb pentru vreo doua secunde, dupa care totul revine la normal.am inteles ca este o problema des intalnita.cel mai bine cred ca o sa ma duc la un service....

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator bazz20

salutare am si eu o problema cu o mufa(conector) de alimentare tot la un n80, stiti unde as putea gasi sau daca are careva de vanzare ,cea veche sa rupt contacul de intra in mijlocul la mufa de la incarcator ms

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări