Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa de baza N70

Vizitator h3rmi0n3

Postări Recomandate

Vizitator h3rmi0n3

Salut tuturor . Am un N70 si probabil ca are o problema la placa de baza , la conectorii de la baterie. L-am luat de la cineva, si l`am incercat cu bateria lui sa-l aprind si nu merge , insa bateria merge incarcata si merge la alt telefon. Am incercat la acelas N70 alte baterii care nu au mers de asemenea.Atunci cand ii bag incarcatorul in priza si il conectez la telefon , pare a nu face contact, si cred ca este vorba de ceva la conectorii de la baterie sau la conectorul de alimentare. Vreau sa va mai zic , ca display-ul functioneaza perfect , deoarece l`am incercat la alta placa de nokia . Nu cred ca placa de baza de la N70 ar avea ceva , si daca ar fi asa , de unde as putea procura alta ? Daca ar putea fi unul dintre celelalte 2 motive de mai sus , sau oricare altul, va rog sa ma ajutati daca puteti cu niste sfaturi, chiar mi`as dori sa repar telefonul asta . Va multumesc si astept raspunsurile voastre.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MihaiGSM

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Conectorii de baterie in ce stare se afla? sunt "ciufuliti"? Ce a patit de a ajuns in stadiul asta? Daca vrei sa cumperi o placa functionala posteaza la sectiunea "cumpar" de mai jos. :smt047

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări