Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema subwoofer genius sw 5000 5.1

nightmares993

Postări Recomandate

Parca sistemul ala genius de care cred eu ca este vorba are ca si integrat . la partea de subwoofer un tda7296. care scoate cam 30w. la 2x25v . inlocuiestel cu un tda7294 . care scoate 70w la aceiasi tensiune.. . . Oricum mi se parea aiurea sistemul ala . suna cat de cat in anumite puncte ale incaperii dar daca il pui pe un suport. de birou .. cum ar veni in locul unitatii centrale zici ca nu mai functiuneaza wooferu . scoate doar aer.. profunzime de bass nimic. eu zic sa renuntzi la el si sa itzi cumperi un subwoofer sau 2 boxe klumea

Du-te ma de aici.Cum sa scoata 70w la aceeasi tensiune,si celalalt 30w????Poate daca pui doua in bridge.Scoate mai mult doar daca ii maresti tensiunea si/sau pui un difuzor cu impedanta mai mica.Iar ca sa stii si tu,orice subwoofer suna mai incet daca il pui pe birou sau il suspendezi.Cel mai tare suna daca il pui pe jos,in colt.Nu cred ca vrea sa renunte la el.Daca vroia,nu mai posta aici. Nightmares993,si eu cred ca ai o problema cu etanseitatea,cum s-a spus mai sus,adica scapa aer pe la capac sau pe la ce ai demontat tu.Daca merge,inseama ca nu prea ai stricat nimica.Chiar daca ai o scapare de aer mica,basul isi pierde din putere.Incearca sa pui silicon sau ceva asemanator la imbinari.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nightmares993

7

• Stefan

4

• radue

2

• djlove

2

Top autori în acest subiect

am incercat cu silicon....si tot nu am reusit....cums a spun...daca il dau mai tare, peste jumate, e ca si cum se da subwooferu peste cap, ragaie intr-un fel...

La mine chestia asta o facea tot timpul.Sunt boxe aiurea. Nu te astepta sa sune calumea. :nas:
Link spre comentariu

l-am izolat cu vata minerala..acum suna mai bine.eu l-am pus in coltul camerei, pentru ca daca il puneam in alt loc...nu se auzea deloc.am inteles ca asta e legat de chestia aia cu long throw, ca basul se aude bine doar daca stai la o anumita distanta in fata subwooferului.eu acum intentionez sa achizitonez un logitech z5500, dar ...e cam scump.eu ascult house-electro, deci pun mai mult accent pe joase. :da

Link spre comentariu

Poti sa uiti de chestia cu long throw. Desi multi vorbesc de ea e doar ceva comercial.Sfatul meu e sa uiti de sistemele X.1 Nu suna deloc bine, indiferent de numele firmei. :nebunrau:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator viali30

Am un sistem audio 5.1 GENIUS SW-HF 5.1 5000, cred ca stiti modelul. problema e ca mi s-a ars siguranta din spate, iar acum daca bag alte sigurante mi le arde si pe acelea (am bagat chiar siguranta buna, de la un alt sistem asemanator). De ce mi le arde? stie cineva unde pot repara acest sistem

Link spre comentariu

Cu banii de pe Z5500 iti faci un amplificator bun si cat de cat hi-fi si iti cumperi si boxe gata facute, destul de bunicele, care clar sunt mult mai bune decat orice sistem x.1

Link spre comentariu

.eu acum intentionez sa achizitonez un logitech z5500, dar ...e cam scump.eu ascult house-electro, deci pun mai mult accent pe joase. :da

Nu stiu ce iti place la chinezaria aia jalnica, se aude de parca ai asculta numai bas si inalte, medii nu exista deloc si mai costa si o caruta de bani, pentru ce? Pentru ca, multora li se pare ca se aude bine si are bass? Daca nu ai ce face cu banii iti dau eu contul meu si ii pui acolo, decat sa ii dai pe sitemul ala. Daca ai banii aia, te sfatuiesc sa faci 2 VTP-uri, pentru camera sunt mai mult decat deajuns si se aud bestial. Apoi in timp cand mai strangi bani te orientezi si la un amplificator pe masura. :da
Link spre comentariu

Scuze de offtopic dar sa nu mai deschid inca un subiect, stie cineva cu ce TDA este facut Genius SW 3000 ? sau cat scoate traful? ca as vrea sa ai folosesc traful intr-un amplificator de subwoofer mai micut.Multumesc!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

. suna cat de cat in anumite puncte ale incaperii dar daca il pui pe un suport. de birou .. cum ar veni in locul unitatii centrale zici ca nu mai functiuneaza wooferu . scoate doar aer.. profunzime de bass nimic. eu zic sa renuntzi la el si sa itzi cumperi un subwoofer sau 2 boxe klumea

Pai e si normal sa sune prost,e un subwoofer mic si mai trebe ajutat si cu pozitionarea un pic.Nmerge sa punem o boxa pe dulap si una in buda si sa speram sa sune.Faptul ca multe boxe sunt finisate asemanator cu mobila ne da uneori inpresia ca ar fi mobila si le punem pe unde avem loc,si ne intrebam de ce nu suna.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări