nightmares993 Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 sal...am fost "curios", avand in vedere ca nu ma prea pricep la electronice, sa desfac sistemul meu genius sw 5000.pana aici nimic in neregula....m-am uitat, am studiat:D, dar cand sa il montez la loc, am vrut sa inchid cu autofiletanta...si....holzsuruburile au inceput sa mearga in gol....m-am interesat, si am pus niste dibluri, speciale mi s-a spus...le-am pus...dar subwooferul tot nu se aude ca inainte, si nu mai scoate aceeasi cantitate de aer pe gaura din fata...adik...nu mai face fata satelitilor....daca,,,,ma puteti ajuta...o solutie ceva....:D EDIT: se muta la incinte Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 incearca sa faci incinta cat mai etansa cu vata minerala sau in cazuri extreme folosete silicon pentru lipirea capacului. Link spre comentariu
nightmares993 Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 am incercat cu silicon....si tot nu am reusit....cums a spun...daca il dau mai tare, peste jumate, e ca si cum se da subwooferu peste cap, ragaie intr-un fel... Link spre comentariu
nightmares993 Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 nu..nu am surzit, inca...da...cred ca s-a uzat ceva,,,,nu prea stiu...ca nu ma pricep.... Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 nu mai scrie post dup post, foloseste butonul modifica ! pai nu mai are cum sa se auda ca atunci cand era nou. am observat asta la niste boxe genius, cand am cumparat sistemul se auzeau super bine si puterea era de doar 10W RMS dar era suficient pentru o camera. acum se aud extrem de post si nu mai redau bine joasele. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 subwooferul se aude...geamurile vibreaza...dar nu se simte bassul deloc...fata de atunci cand l-am cumparat...nu imi dau seama care ar fi problema...Poate ca ai ascultat prea tare si intre timp ai asurzit! Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 ideea e sa nu scrii posturi consecutive,nu sa nu mai scrii posturi noi vezi sa nu 'sufle' si prin alte parti in afara tubului Link spre comentariu
nightmares993 Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 am sa incerc cu vata minerala, sa vad ce iese...dar nu stiu de ce subwooferu, parca pare obosit...nu stiu, parca amplificatorul este mai puternic decat boxa, cum am spus, daca il dau mai tare incepe sa distorsioneze Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 dupa cum am spus si mai sus ! nu mai are cum sa iti sune ca la inceput. difuzorul isi pirde din calitate (calitatea chinezeasca)deeci nu ma mira deoarece am intalnit aceasta probleme tot la un genius, e adevarat ca nu era sub-ul dar tot calitatea aia. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Poate problema nu are legatura cu faptul ca ai umblat la el. Curiozitatea asta ne omoara. Link spre comentariu
nightmares993 Postat Decembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2008 si daca as pune un difuzor nou, in subwoofer, poate s-ar auzi mai cum vreau eu...pot sa gasesc pe undeva un difuzor de 80 watti, sau pana in 100, de 16.5 cm la 8 ohmi..... Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 mai bine iti faci niste incinte serioase si te descurci cumva cu amplificarea. nu cred ca merita sa pui un difuzor nou pe amplificarea aia de genius Link spre comentariu
exxu Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Problema ta este, se pare, ca nu ai mai reusit sa etansezi cutia asa cum era inainte.Asa am patit si eu la un genius: dupa reparatia partii electronice am inchis cutia si am facut o proba. Se auzea spart si zbarnaia din toate incheieturile. Capacul din spate se prinde pe niste stinghii fixate de cutie, stinghii care erau lipite cu un adeziv extrem de prost si de putin si care s-au desprins. Dupa ce am fixat stinghiile respective, am etansat din nou cutia si mtotul era in regula. In concluzie: verifica fiecare imbinare si asigura-te ca nu exista neetanseitati.Succes si LA MULTI ANI! Link spre comentariu
helldevourer Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Parca sistemul ala genius de care cred eu ca este vorba are ca si integrat . la partea de subwoofer un tda7296. care scoate cam 30w. la 2x25v . inlocuiestel cu un tda7294 . care scoate 70w la aceiasi tensiune.. . . Oricum mi se parea aiurea sistemul ala . suna cat de cat in anumite puncte ale incaperii dar daca il pui pe un suport. de birou .. cum ar veni in locul unitatii centrale zici ca nu mai functiuneaza wooferu . scoate doar aer.. profunzime de bass nimic. eu zic sa renuntzi la el si sa itzi cumperi un subwoofer sau 2 boxe klumea Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Pune niste poze la rezoltie mari sau pune-le la mine pe mail sa vad ce ai facut acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum