Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema subwoofer genius sw 5000 5.1

nightmares993

Postări Recomandate

sal...am fost "curios", avand in vedere ca nu ma prea pricep la electronice, sa desfac sistemul meu genius sw 5000.pana aici nimic in neregula....m-am uitat, am studiat:D, dar cand sa il montez la loc, am vrut sa inchid cu autofiletanta...si....holzsuruburile au inceput sa mearga in gol....m-am interesat, si am pus niste dibluri, speciale mi s-a spus...le-am pus...dar subwooferul tot nu se aude ca inainte, si nu mai scoate aceeasi cantitate de aer pe gaura din fata...adik...nu mai face fata satelitilor....daca,,,,ma puteti ajuta...o solutie ceva....:d:D

EDIT: se muta la incinte

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nightmares993

7

• Stefan

4

• radue

2

• djlove

2

Top autori în acest subiect

nu mai scrie post dup post, foloseste butonul modifica ! :da pai nu mai are cum sa se auda ca atunci cand era nou. am observat asta la niste boxe genius, cand am cumparat sistemul se auzeau super bine si puterea era de doar 10W RMS dar era suficient pentru o camera. acum se aud extrem de post si nu mai redau bine joasele. :da

Link spre comentariu

subwooferul se aude...geamurile vibreaza...dar nu se simte bassul deloc...fata de atunci cand l-am cumparat...nu imi dau seama care ar fi problema...

Poate ca ai ascultat prea tare si intre timp ai asurzit! :ciuda:
Link spre comentariu

am sa incerc cu vata minerala, sa vad ce iese...dar nu stiu de ce subwooferu, parca pare obosit...nu stiu, parca amplificatorul este mai puternic decat boxa, cum am spus, daca il dau mai tare incepe sa distorsioneze

Link spre comentariu

dupa cum am spus si mai sus ! nu mai are cum sa iti sune ca la inceput. difuzorul isi pirde din calitate (calitatea chinezeasca)deeci nu ma mira deoarece am intalnit aceasta probleme tot la un genius, e adevarat ca nu era sub-ul dar tot calitatea aia. :da

Link spre comentariu

Problema ta este, se pare, ca nu ai mai reusit sa etansezi cutia asa cum era inainte.Asa am patit si eu la un genius: dupa reparatia partii electronice am inchis cutia si am facut o proba. Se auzea spart si zbarnaia din toate incheieturile. Capacul din spate se prinde pe niste stinghii fixate de cutie, stinghii care erau lipite cu un adeziv extrem de prost si de putin si care s-au desprins. Dupa ce am fixat stinghiile respective, am etansat din nou cutia si mtotul era in regula. In concluzie: verifica fiecare imbinare si asigura-te ca nu exista neetanseitati.Succes si LA MULTI ANI!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Parca sistemul ala genius de care cred eu ca este vorba are ca si integrat . la partea de subwoofer un tda7296. care scoate cam 30w. la 2x25v . inlocuiestel cu un tda7294 . care scoate 70w la aceiasi tensiune.. . . Oricum mi se parea aiurea sistemul ala . suna cat de cat in anumite puncte ale incaperii dar daca il pui pe un suport. de birou .. cum ar veni in locul unitatii centrale zici ca nu mai functiuneaza wooferu . scoate doar aer.. profunzime de bass nimic. eu zic sa renuntzi la el si sa itzi cumperi un subwoofer sau 2 boxe klumea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări