keenox Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Salut! Am laptopul din titlu si tata i-a bagat alimentarea de la imprimanta (30v) in loc de cea normala (20v). Acum laptopul se aprinde, dar lcd-ul e tot timpul alb. Reactioneaza la apasarea tastelor, dar nu are deloc iesire video. Eu am zis ca e dusa placa video, dar tata nu m-a lasat sa ma uit prin el sa vad ce are. Am cautat pe net despre "ecranul alb" si unii spun ca ar fi de la cablul video. Voi ce ziceti ca are si ce pot face? Link spre comentariu
keenox Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 are vga si s-video, dar, cum am zis, nu scoate nimic Link spre comentariu
keenox Postat Decembrie 31, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2008 nici o sugestie? Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 ... ai ?i tu r?bdare pân? dup? s?rb?tori... Link spre comentariu
Vizitator tranzistor21 Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Daca ecranul este alb si pe monitorul extern atunci e dusa placa video Link spre comentariu
keenox Postat Ianuarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 ms pt raspuns, nu ma asteptam sa raspunda cineva chiar pe 1 ian. monitorul extern nu se face alb, ci se comporta de parca n-ar primi semnal.la multi ani! Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Ai dat extend my desktop on this monitor si ai setat o rezolutie care sa se afle in plaja suportata de monitor? Ai incercat sa dai restart dupa asta, cu monitorul conectat si sa vezi daca merge? Ceva similar imi facea si mie un acer, bine c-am scapat de el acum multa vreme Link spre comentariu
keenox Postat Ianuarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 de unde vrei sa dau extend desktop daca ecranu e alb tot timpu ??? Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 deci daca e alb de cand aprinzi laptopul e clar ca ai ceva ars pe acolo. probabil placa video . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum