lbestboy Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Salutare.Am o problema cu unitatea optica a pc-ului.Tipul e Lg gsa h66n si de vreo cateva zile nu mai functioneaza cum trebuie,nu mai scrie bine cd-uri cu orice program as incerca(nero,windows si alte programe luate de pe net) in plus cand introduc un cd scris il citeste greu si cand vreau sa-l scot dispare iconita de la dvd-rom si nu pot sa-l scot afara pana cand nu restartez pc-ul.Stie cineva ce poate fi?Drivere,dioda laser etc? Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 1.schimba cablul IDE / Sata si vezi ce face si pune si alta mufa de alimentare 2. daca tot face figuri cauta pe site la Lg update la FIRMWare pt unitatea ta Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 sau cur??-o de praf!!!... cu un cd de cur??are... sau dac? po?i deschide pc-ul, deschide ?i unitatea, ?i cur??-o manual, cu un be?i?or "de urechi" ?i alcool izopropilic. dac? n-ai izo, merge ?i medicinal...dac? tot nu iese... schimb-o!!!e prea greu de lucrat în ea, ?i o unitate nou? se g?se?te la sub 100 de lei, deci nu merit? efortul... Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 si cand vreau sa-l scot dispare iconita de la dvd-rom si nu pot sa-l scot afara pana cand nu restartez pc-ul.Stie cineva ce poate fi?Drivere,dioda laser etc?cel mai sigur e sa incerci unitatea optica pe alt pc (doar unitatea fara cablu,panglica sau altceva)) ! mie imi pare ceva software - probabil firmware-ul unitatii daca tot asa face incerci sa cureti cum mare grija lentila (pana acum nu am resuit sa rezolv nimic prin curatarea lentilei) dar am reusit sa repar un DVD-RW LG prin marirea curentului de la dioda laser (pe corpul dioda laser sunt unul/doua semireglabile SMD - le marchezi poz initiala si incepi sa scazi rezistenta - vezi cum sunt conectate sau pui un ohmetru pe ele) Link spre comentariu
lbestboy Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Mersi frumos pt sfaturi.O sa vad ce voi face. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum