Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema unitatea optica LG GSA H66N

lbestboy

Postări Recomandate

Salutare.Am o problema cu unitatea optica a pc-ului.Tipul e Lg gsa h66n si de vreo cateva zile nu mai functioneaza cum trebuie,nu mai scrie bine cd-uri cu orice program as incerca(nero,windows si alte programe luate de pe net) in plus cand introduc un cd scris il citeste greu si cand vreau sa-l scot dispare iconita de la dvd-rom si nu pot sa-l scot afara pana cand nu restartez pc-ul.Stie cineva ce poate fi?Drivere,dioda laser etc?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lbestboy

2

• MifTy

1

• Stefan

1

• Dr4g0n

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

sau cur??-o de praf!!!... cu un cd de cur??are... sau dac? po?i deschide pc-ul, deschide ?i unitatea, ?i cur??-o manual, cu un be?i?or "de urechi" ?i alcool izopropilic. dac? n-ai izo, merge ?i medicinal...dac? tot nu iese... schimb-o!!!e prea greu de lucrat în ea, ?i o unitate nou? se g?se?te la sub 100 de lei, deci nu merit? efortul...

Link spre comentariu

si cand vreau sa-l scot dispare iconita de la dvd-rom si nu pot sa-l scot afara pana cand nu restartez pc-ul.Stie cineva ce poate fi?Drivere,dioda laser etc?

cel mai sigur e sa incerci unitatea optica pe alt pc (doar unitatea fara cablu,panglica sau altceva)) ! mie imi pare ceva software - probabil firmware-ul unitatii :sparge: daca tot asa face incerci sa cureti cum mare grija lentila (pana acum nu am resuit sa rezolv nimic prin curatarea lentilei) dar am reusit sa repar un DVD-RW LG prin marirea curentului de la dioda laser (pe corpul dioda laser sunt unul/doua semireglabile SMD - le marchezi poz initiala si incepi sa scazi rezistenta - vezi cum sunt conectate sau pui un ohmetru pe ele)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări