Vizitator mosu Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Dupa ce instalez driverul la webcam (EMTEC 100K) apare o fereastra In care scrie: ''the software you are installing has not passed Windows Logo testing to verify is compatibility with Windows XP'' .Eu am Xp sp2,camera a functionat pe acest sistem,am driverul original....ms. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Dar camera functioneaza?Si la mine anumite la anumite drivere,apare ca nu sunt semnate,dar dau CONTINUE si functioneaza. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Evident ca Micro$oft nu are timpul si resursele necesare pentru a verifica orice driverscris pentru sistemele lor. Daca perifericul functioneaza normal si sistemul nu prezintadisfunctionalitati dupa instalare nu ai de ce sa-ti faci griji. Link spre comentariu
Vizitator mosu Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Dar camera functioneaza?Si la mine anumite la anumite drivere,apare ca nu sunt semnate,dar dau CONTINUE si functioneaza.Camera functioneaza...adica ultima data cand am folosit-o. Am dat continue si nimik....fereastra cu webcamera se vede albastra. Link spre comentariu
Vizitator mosu Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Evident ca Micro$oft nu are timpul si resursele necesare pentru a verifica orice driverscris pentru sistemele lor. Daca perifericul functioneaza normal si sistemul nu prezintadisfunctionalitati dupa instalare nu ai de ce sa-ti faci griji.Driverul l-am mai folosit cu succes,pe acelasi sistem si in trecut si a mers f bine.Acum cu acelasi driver si aceasi webcamera pe acelasi sitem am aceasta problema..... Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Acum cu acelasi driver si aceasi webcamera pe acelasi sitem am aceasta problema.....Pe Yahoo messenger,sau si in alte aplicatii?Am gasit aceasta pe site-ul producatorului.Nu stiu daca si la camera Dvs. este la fel,dar la mine cand o instalez,nu trebuie sa fie cuplata pana apare un mesaj,s-o cuplez.Uitati-va si aici.http://www.elforum.info/viewtopic.php?p=305156#p305156 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum