Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver WEBCAM

Vizitator mosu

Postări Recomandate

Dupa ce instalez driverul la webcam (EMTEC 100K) apare o fereastra In care scrie: ''the software you are installing has not passed Windows Logo testing to verify is compatibility with Windows XP'' .Eu am Xp sp2,camera a functionat pe acest sistem,am driverul original....ms. :nebunrau:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

2

Top autori în acest subiect

Evident ca Micro$oft nu are timpul si resursele necesare pentru a verifica orice driverscris pentru sistemele lor. Daca perifericul functioneaza normal si sistemul nu prezintadisfunctionalitati dupa instalare nu ai de ce sa-ti faci griji.

Link spre comentariu
Vizitator mosu

Dar camera functioneaza?Si la mine anumite la anumite drivere,apare ca nu sunt semnate,dar dau CONTINUE si functioneaza.

Camera functioneaza...adica ultima data cand am folosit-o. Am dat continue si nimik....fereastra cu webcamera se vede albastra.
Link spre comentariu
Vizitator mosu

Evident ca Micro$oft nu are timpul si resursele necesare pentru a verifica orice driverscris pentru sistemele lor. Daca perifericul functioneaza normal si sistemul nu prezintadisfunctionalitati dupa instalare nu ai de ce sa-ti faci griji.

Driverul l-am mai folosit cu succes,pe acelasi sistem si in trecut si a mers f bine.Acum cu acelasi driver si aceasi webcamera pe acelasi sitem am aceasta problema.....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări