Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Satelit Logitech Z-2300

keenox

Postări Recomandate

Salut. Am sistemul din titlu si am fost la o petrecere aseara cu el, unde a crapat un satelit. A fost conectat la un laptop si sistemul nu a fost dat la maxim. A fost cam pe la 75%. Am observat ca daca imping conul se aude sunetul, dar cum ii dau drumul se intrerupe. Azi am desfacut satelitul si am pus aparatul de masura pe el. Tot asa, cand imping de con nu se mai intrerupe. E posibil sa fie bobina intrerupta? Ce se putea intampla si ce-mi recomandati sa fac? multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• keenox

5

• adicontakt

2

• Stefan

1

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

verifica cu atentie firele flxibile care fac legatura intre cele doua borne-cose unde se cositoresc (prind) firele. verifica cu mare atentie acele fire, chiar daca unul din ele nu e rupt asa nu inseamna ca face contact perfect. am avut o problema asemanatoare si nu intelegeam ce are. cuprul de pe acel fir era intrerupt dar mai statea prins in "tesatura" :sparge:

Link spre comentariu

mersi pt raspuns. am verificat ambele fire de mai multe ori si sunt ok. alte sfaturi? :(lipiturile din partea bobinei au o chestie albastra deasupra si nu pot sa masor direct pe ea. am bagat sonda in fir cat mai aproape de capat.

Link spre comentariu

se intrerup si alea sa stii. chiar la lipitura dintre firul ala care e cu tesatura si firul bobinei care duce inspre con . eu am relipit asa ceva dar trebuie mare grija.am topit cu letconul cauciucul ala care acopera firul si am refacut lipitura dupa care am pus prenandez peste lipitura. nu e estetic dar functioneaza

Link spre comentariu

Un prieten de-al meu si-a ars ambii sateliti tot la un astfel de sistem, deci cei care mai au z-2300 sa aiba mare grija.

La el erau bobinele intrerupte, omul a aruncat difuzoarele si si-a cumparat alte boxe pe post de sateliti.

keenox du-te la cineva care se pricepe mai bine la difuzoare.

Link spre comentariu

as putea sa desfac difuzorul cumva? stiti medote? are si ecranare (un clopot peste magnet).

Un prieten de-al meu si-a ars ambii sateliti tot la un astfel de sistem, deci cei care mai au z-2300 sa aiba mare grija.La el erau bobinele intrerupte, omul a aruncat difuzoarele si si-a cumparat alte boxe pe post de sateliti.

daca ar fi sa-mi iau alte boxe pe post de sateliti cam ce mi-ati recomanda? eu ma gandeam si la posibilitatea sa-mi iau doua full range din astea si sa-mi fac eu cutiile.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări