Vizitator madalin79 Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 am un amplificator de subwoofer care functioneaza pe plus minus 40 vcc si as dorii sa utilizez un crossover care are tensiuni de plus minus 15 vcc cum pot sa fac asta utilizand integrate specializte ................. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Folose?ti 7815 ?i 7915 conform schemelor de la orice produc?tor, singura diferen?? e c? trebuie s? adaugi în serie cu intr?rile în ele cîte o rezisten?? de putere care s? mai scad? tensiunea de 40V + ?i - la o valoare acceptabil? ptr integrate. Dac? ai pe intr?ri cam 25V e destul de bine, vor merge integratele calde, dar nu fierbin?i. Începi cu o valoare de 1kOhm/5W ?i o po?i sc?dea (820-680-470-330... etc) pîn? ob?ii un rezultat mul?umitor. Dac? e nevoie pui radiatoare mici la integrate. Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 nu mai bine cu 317/337????i apropo... e absolut obligatoriu s? fie integrate???c? a?a s-ar pute foarte frumos folosi un tranzistor de putere, gen 2n3055, o rezisten?? de valoare ?i putere mic?, ?i un zener de 15 vol?i în baz?... ?i scapi de chestia cu tensiunea maxim? la intrare... Link spre comentariu
Vizitator madalin79 Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 nu e obligatoriu dar doream sa fie cat mai compact ca nu prea am spatiu ...si nu prea pot sa lucrez asa usor . practic este un amplificator de subwoofer catre este facut intr-un cub de lemn de 250 *250 *250 si la care doream sa i atasez un crossover care are alimentarile de plus minus 15 locul disponibil va fii langa cond de filtraj cativa cm patrati si din cauza asta am dorit integrate :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum