FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Salut la toata lumea am si eu un leptop Fujitsu Siemens Amilo Ms 2228 si vreau ca sa-i bag win xp si nu am drivere ptr el,si daca poate cineva ca sa ma ajute si pe mine cu drivere ptr el Va Multumesc foarte mult Link spre comentariu
zanga Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Am incercat aici dar nu am gasit modelul tau, incearca o cautare dupa serial. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2008 salut de unde stiti ip-ul meu si ce sistem am de operare si ce broser folosesc eu? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2008 salut scuze asta este o reclama? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2008 am inteles ms mult ptr ajutor. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Sarbatori fericite! Link spre comentariu
zanga Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Sarbatori fericite si tie ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum