Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O nelamurire legata de o placa de sunet cu conexiune USB

Marian

Postări Recomandate

Salutari cu respect colegilor de pe forum.Am si eu o nelamurire legata de o placa de sunet cu conexiune la portul usb:[attachment=0]CMP-SOUNDUSB12.jpg[/attachment]As vrea daca se poate sa stiu, placa asta daca este conectata la portul usb anuleaza o placa de sunet On-Board? :nas: Intreb deoarece sunt Dj la o discoteca si as vrea sa am 2 placi de sunet care sa functioneze simultan, asta la usb sa o am pt casti, (ca mai fac uneori si mixaje pe House cu soft-uri specializate si vreau sa am un fel de preview) iar cea On-Board sa functioneze normal pe ampliful de putere, dar nu stiu daca e posibil sa functioneze amandoua simultan, Soft-ul la care ma refer are functie de preview si pot sa selectez care anume placa sa o comande insa mi s-a spus ca s-ar putea ca o alta placa de sunet conecata sa o anuleze pe cea on-board.Asadar se poate realiza ceea ce-mi propun eu?Va multumesc tuturor care ati avut rabdarea sa cititi post-ul meu cam lung ce-i drept si va salut cu respect.Mari@n :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

4

• junior

1

• Stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Deja am comandat-o (ca nu o aveam) si acum nu-mi ramane decat sa o si primesc impreuna cu alte nimicuri din astea pentru calculator pe care le-am adaugat la comanda, si va voi tine la curent :ertwe cu detaliile despre jucarie :hiding: .Va multumesc :multumesc si va salut cu respect si SARBATORI FERICITE :49 :smt103:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salutari tuturor.Azi am primit jucaria asta si la o prima auditie eu zic ca-si face treaba destul de bine avand in vedere pretul, poate comanda fara probleme o pereche de casti, insa nu se poate pretinde calitate a sunetului foarte buna(dar e normal la cat costa), chestia e ca nu merge microfonu la ea desi specifica faptul ca are iesire la casti si intrare pentru microfon, pe cd-ul cu drivere de fapt nu gasesti nici unul care sa mearga(da de, chinezarie ieftina, ce sa-i faci) oricum nu are importanta, pentru ce-mi trebuie mie isi face treaba destul de bine.Tin sa multumesc celor care au citit si au raspuns subiectului meu si moderatorilor pentru spatiul acordat si va salut.Mari@n :smt103:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări