Marian Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Salutari cu respect colegilor de pe forum.Am si eu o nelamurire legata de o placa de sunet cu conexiune la portul usb:[attachment=0]CMP-SOUNDUSB12.jpg[/attachment]As vrea daca se poate sa stiu, placa asta daca este conectata la portul usb anuleaza o placa de sunet On-Board? Intreb deoarece sunt Dj la o discoteca si as vrea sa am 2 placi de sunet care sa functioneze simultan, asta la usb sa o am pt casti, (ca mai fac uneori si mixaje pe House cu soft-uri specializate si vreau sa am un fel de preview) iar cea On-Board sa functioneze normal pe ampliful de putere, dar nu stiu daca e posibil sa functioneze amandoua simultan, Soft-ul la care ma refer are functie de preview si pot sa selectez care anume placa sa o comande insa mi s-a spus ca s-ar putea ca o alta placa de sunet conecata sa o anuleze pe cea on-board.Asadar se poate realiza ceea ce-mi propun eu?Va multumesc tuturor care ati avut rabdarea sa cititi post-ul meu cam lung ce-i drept si va salut cu respect.Mari@n Link spre comentariu
junior Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Placa USB nu o anuleaza pe cea PCI.Pot fi folosite in paralel ambele. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Multumesc mult Junior pentru raspuns, asta e o veste super pentru mine Salutari si inca o data mersi. Mari@n Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 ..... trebuie sters ..... Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Deja am comandat-o (ca nu o aveam) si acum nu-mi ramane decat sa o si primesc impreuna cu alte nimicuri din astea pentru calculator pe care le-am adaugat la comanda, si va voi tine la curent cu detaliile despre jucarie :hiding: .Va multumesc si va salut cu respect si SARBATORI FERICITE :smt103: Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Salutari tuturor.Azi am primit jucaria asta si la o prima auditie eu zic ca-si face treaba destul de bine avand in vedere pretul, poate comanda fara probleme o pereche de casti, insa nu se poate pretinde calitate a sunetului foarte buna(dar e normal la cat costa), chestia e ca nu merge microfonu la ea desi specifica faptul ca are iesire la casti si intrare pentru microfon, pe cd-ul cu drivere de fapt nu gasesti nici unul care sa mearga(da de, chinezarie ieftina, ce sa-i faci) oricum nu are importanta, pentru ce-mi trebuie mie isi face treaba destul de bine.Tin sa multumesc celor care au citit si au raspuns subiectului meu si moderatorilor pentru spatiul acordat si va salut.Mari@n :smt103: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum