pusttiu Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 dupa mine , e chestie de gust personal. mie i-mi plac trafurile expuse, dau o nota de complexitate a amplifului (multi vad putin pricep si se mira ce sunt alea )apoi daca le pui in interior nu ai spatiu destul, in multe cazuri sub trafurile alea sunt puse baterii de condensatoare sau drosele ...etc in functie de caz, pot aparea inductii etc, etc,,,, sunt amplifuri in care toate sunt in carcasa si atunci nu te mai poti uita la lampi nopatea cind asculti muzica in surdina, etcc etcc e mult de zis aici Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 vezi la vanzari,chiar e un amplif cu trafurile puse in carcase rotunde,a lui dany1eo parca Link spre comentariu
papelyno Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 N-are nici pe naiba daca le pui in carcasa de fapt eu asa am si facut la amp-ul meu pe lampe,dar daca il pui la interior vezi sa respecti regula generala trafurile sa fie cu axele perpendiculare nu paralele (si mai bine daca sunt ecranate) ,la mine a fost totul in carcasa si nu am avut nici un fel de problema deci tine de gustul estetic personal.Evident daca despici firul in 4 o sa gasesti destule pareri pro si contra.Salutari. Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Si eu sunt de parere ca e doar o problema de gust. De exemplu mie nu-mi plac carcasele rotunde pentru transformatoare. Imi dau senzatia de conserve sau oale. Asta nu inseamna ca nu sunt frumoasa ci doar ca mie nu-mi plac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum