kripton Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Stie cineva cat ar trebui sa fie anodica la iesirea "tubului" redresor? Eu am pus dupa ureche 56 de ohmi, asta am avut la indemana, dar nu am nicio tensiune pe schema pt. a compara.Salut,In "Cartea albastra" , pag 29 , se gaseste radioreceptorul "Simfonia" care are schema foarte asemanatoare si unde , pe schema, sunt cateva tensiuni orientative. Link spre comentariu
carageae Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Multumesc, am gasit...e si mai clar desenata, iar cineva a scris de mana - pe versiunea electronica luata de pe forum - ca merge ECH81 in loc de ECH42...banuiam si eu, acum am confirmarea. Daca nu gasesc un tub poate il resoclez...ECH81 se gasesc mult mai usor. Link spre comentariu
carageae Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Cautand dupa detalii suplimentare am mai gasit un topic aici...oare ce s-o fi intamplat cu aparatul ala? http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=1 ... 7&start=30 Intre timp am descoperit o "similitudine" de-a dreptul intriganta... Cautati pe google image "Orion 520A"... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum