Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stie cineva?

NumLock

Postări Recomandate

saLut SI SaRbaTORI feRiCiTE!

am dowNladat azi Un Plug-in PenTRU wInAMp, CaR ImI FaCe CA leDURILe DE lA tastAtUrA sA clIPEaScA Dupa RiTMul MUZiCII, (CA O miniorga). sTIE CINeVa Sa IMi EXpLICe cum FUNCtIoneAZA?

Edit: E chiar greu sa pui toate literele la fel? Sau e mai "trendy" asa?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• NumLock

7

• Stefan

5

• zanga

5

• Lyvyutzu

3

Top autori în acest subiect

hmmmmm, sa configurez plug-inul stiu si eu, eu vroiam sa aflu cum sunt comandate ledurile de la tastatura - dispozitiv periferic de intrare. Cand vreau sa se aprinda ledul CapsLock apas tasta corespunzatoare. Cum e comandat ledul din interiorul Pc-ului? se poate face vreun dispozitiv care sa amplifice semnalul => o orga de lumini cu setari din pc?? :nebunrau:

Link spre comentariu

am incercat si eu metoda de aici cu plug-in-ul dar nu imi place cum licare led-urile. am incercat ambele versiuni :somn: parca v.0.333 Alpha e mai stralucita dar tot nu imi place indiferent de setari. vazusem pe youtube un clip super cu ledurile de la tastatura (erau schimbate culorile la led-uri) si faceau exact ca un vu-metru :da

Link spre comentariu

hmmmmm, sa configurez plug-inul stiu si eu, eu vroiam sa aflu cum sunt comandate ledurile de la tastatura - dispozitiv periferic de intrare. Cand vreau sa se aprinda ledul CapsLock apas tasta corespunzatoare. Cum e comandat ledul din interiorul Pc-ului? se poate face vreun dispozitiv care sa amplifice semnalul => o orga de lumini cu setari din pc?? :nebunrau:

Cred ca se poate face o astfel de miniorga la usb. Iei o tastatura pe usb fuunctionala o desfaci iei montajul cu leduri, sI poti chiar sa o montezi in pc ;) . ceva mai deosebit .
Link spre comentariu

eu am incercat plug-ul :rade: pe PS/2 . oare merge si pe USB ?asa cel mai simplu faci un Vu-metru/mini orga cu led-uri si tragi semnal audio in el .

Dacaa merge pe ps2 dc sa nu mearga si pe tastatura pe usb . Cum ar veni pui 2 tastaturi ;) una pe ps2 si una pe usb
Link spre comentariu

Am facut eu acum cativa ani o orga de lumini pe portul paralel, cu programare facuta in C++, dar din pacate nu prea stiu cum sa interactionez cu winampul ca sa construiesc asa ceva pe post de plugin. O sa caut ceva documentatie, refac proiectul cand o sa am ceva timp si postez aici si schema si programul. Bine... schema e banala: leduri cu rezistente de 470-600 Ohm legate la cele 8 iesiri ale portului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări