Vizitator Beny Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 salutare la toata lumea...am si eu o pereche de boxe facute de un prieten care pe timpul cand mi-a facut boxele lucra la un magazin de difuzoare...si el mi-a ales modelul asta de dif HL-W1207 si dupa o perioada de timp a inceput sa am prob cu el..cand dau volumul mai tare se intrerupe...cand il dau iar mai incet isi revine..eu cred ca este vb de "sarma" aia care face leg intre calota si dif .stie cineva sa repare de aici ???(platesc cat face norm ). am nevoie de el pana in revelion ca am o petrecere....id meu este ady_beny Link spre comentariu
ari_panterra Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 ai dreptate ,acestea sunt simptomele distrugerii cablului leonic(dintre borne si membrana).daca nu gasesti pe nimeni sa te ajute poti incerca o solutie provizorie:cu un letcon cositoresti cablul la ambele cabete(il rigidizezi),astfel nu va mai flexa in locul unde e rupt.succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum