Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nou sistem audio. am nevoie de pareri pe pagina 2.

nonyhaha

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nonyhaha

14

• Kaze

4

• Blind

3

• mișa

2

Top autori în acest subiect

input-ul se va face in felul urmator:

Posted Image

dupa cum vedeti, am eliminat nevoia folosirii de comutatoare speciale, sau relee, precum si problema cu reglarea volumului. a fost necesar doar de 2 convertoare balansat/nebalansat.

Link spre comentariu

aici am pus o schema a filtrului activ pe care vreau sa il folosesc. s-ar putea sa folosesc placi de filtrare activa pe 2 cai in cascada in cazul in care nu gasesc o placa de filtrare activa pe 3 cai stereo, cum am avut la proiectul anterior.

o intrebare as avea... ce diode pot folosi in aceasta schema ? cele de unire a canalelor de bass?

Posted Image

mentionez ca difuzoarele din schema sunt de fapt amplificatoarele ce vor ataca difuzoarele.

Link spre comentariu

In PDF vezi un sumator neinversor corect. (canalele de intrare nu se influienteaza reciproc)In cazul tau, merge si cum ai desenat tu, dar cu conditia sa faci reactia negativa nu pozitiva.(in desenul tau reactia e pozitiva)

Link spre comentariu

alte poze, sunt aproape gata placile...

am corodat niste placi pentru surse, cea cu 8 sigurante este pentru statia cu 4*1v400, iar cea de-a doua, pe care vor fi numai 4 sigurante, va folosi statiei c 2*av800. pe ea se mai gaseste si o sursa de +-15v pentru amplificatoarele operationale(defazoare).

in poza de familie se pot regasil: modulele av800 si av400, 2 soft startere, 3 protectii pentru 2 canale, cu reglarea turatiei ventilatorului in functie de temperatura.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări