Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nou sistem audio. am nevoie de pareri pe pagina 2.

nonyhaha

Postări Recomandate

datorita faptului ca am avut un mic surplus de lichiditati, m-am gandit sa ma apuc de un nou sistem audio. mai compact dar mai puternic decat anteriorul. "anteriorul" poate fi vizionat aici: viewtopic.php?f=5&t=16079 si va fi pus la vanzare, tot sistemul, filtru activ, amplificare plus boxe.

momentan ofer cateva poze de inceput, in cateva zile obtin si placile pentru bass, voi planta una din ele, si poate dau comanda de finali, transformatoare si cutii. insa pentru componentele mai costisitoare s-ar putea sa fiu nevoit sa astept vanzarea sistemului vechhi.

ceva poze cu ce am pana acum:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

revin cu placile de av800 si restul de 2 av400.

proiectul suna cam asa:

4*av400, 1 sau 2*av800, bineinteles filtru activ, acestea atacand un sub cu un c18-600lf sau poate un difuzor pe neodimiu, si 2 sateliti cu niste medii de 12" si tweetere horn... asteptam sa vedem ce iese...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nonyhaha

14

• Kaze

4

• Blind

3

• mișa

2

Top autori în acest subiect

fiecare modul av va fi montat singur pe radiator? ziceai ca ai 4 si de aia intreb, ma gandesc ca ar fi putin pt radiatorul ala dar nu sunt sigur, dau si eu cu parerea.Am vazut si eu la tme, si se pot pune foarte usor ventilatoare pe ele, ce parere ai despre ele?

Link spre comentariu

radiatoarele sunt foarte utile pentru mine, foi folosi 2 radiatoare cap in cap, pe baza carora voi pune cate 2 av400, unul sub altul. si cate un ventilator de 8 cm la fiecare ansamblu, sau unul de 12 cm pentru taote, depinde ce carcasa fac.

Link spre comentariu

poti fi un pic mai specific la partea cu "cap in cap", unul in prelungirea celuilalt?PS: am sa caut sa vad ce carcase ai mai facut, si eu vreau sa imi fac un am, dar eu o sa merg pe tda7294 in punte si vreau sa iasa cat mai putin inalta posibil

Link spre comentariu

te sfatuiesc sa faci un amp pe 2*1v400, sau daca vrei putere mai mica, ceva asemanator numai cu o pereche, un c&s100 elprod, iti iese toata statia in carcasa de 4 cm, si daca esti rau, poti face chiar 4*100w in carcasa de 4 cm, cu cate un toroidal pe canal. ;) si da, cap in cap, unul in prelungirea celuilalt.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

a venit primul transformator... al doilea cred ca vine de la mine de acasa,... saptamana viitoare... va trebuie rebobinat.

Posted Image

Posted Image

acesta va alimenta 2*av800 care la randul lor se vor revarsa in un difuzor de 8 ohmi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări