Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Electromures 2X75W

Postări Recomandate

...PS: Crede-ma, valoarea efectiva in Ohm a rezistentei de putere din emitor chiar nu conteaza...

Cand o sa am timp voi scrie un articol aici pe forum in care voi explica asa cum inteleg eu reglarea biasului la etaje finale bipolare si in care voi explica si aceasta afirmatie, pentru moment ma rezum la a spune ca nu reglezi un curent anume de mers in gol, ci setezi o anumita polarizare pentru etajul final cu un scop precis, ceea ce nu este neaparat acelasi lucru.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

In caz ca nu ai facut deja ampliful eu ti-as recomanda proiectul meu de AICI, un proiect din care ai la alegere intre o configuratie complementara si una cvasicomplementara, adica una cu finali NPN+PNP si una cu finali NPN+NPN, folosesti aproape orice finali ai la dispozitie, ai cablajul facut de mine acolo, iar schema permite o variatie destul de mare a alimentarilor, am gandit acel proiect atunci tocmai ca alternativa la Electromures.

PS: @Victor, "chestia" aia e virusata.... :rade:

Link spre comentariu

La început nu era virusat . Nu l-am mai descărcat de mult , între timp probabil ca " cineva " si-a băgat coada ...Multumesc de atentionare !L-am sters din " favorite " .

De pe softpedia merge descarcat fara probleme si functioneaza si programul fara probleme. :dans: Sofpedia a fost din totdeauna un site de incredere.http://www.softpedia.com/dyn-postdownlo ... 87&t=0&i=1
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări