avyrez Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 vreu si eu o parere despre cum e aranjata p.s. in afara ca e carcasa prea mica Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Ceva cam a?a... eventual ridici mai sus pl?cile amplifurilor pe radiator, ca s? încap? placa cu alimentarea între ele, iar protec?iile, dac? e loc în spatele radiatorului, po?i s? le pui acolo, pe vertical?, lîng? mufele de difuzoare. Folose?te cabluri ecranate bune, ca s? nu ai brum. Dac? radiatorul are aripile pe orizontal?, nu se va r?ci prea bine, ai nevoie de ventilatoare. Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 si tranzii nu ar trebui lipiti de radiator? parca e cam mare locul intre ei si radiator... eu cred ca ar fi bine sa ai contact de suprafata (izolat electric evident) in loc de contact doar prin intermediul surubului Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 si tranzii nu ar trebui lipiti de radiator? parca e cam mare locul intre ei si radiator... eu cred ca ar fi bine sa ai contact de suprafata (izolat electric evident) in loc de contact doar prin intermediul surubului Ia vezi mai bine, sînt puse toate de form?, nu sînt prinse deloc. Link spre comentariu
avyrez Postat Decembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2008 a da inca nu e prins nimic ... urmeaza sa le dau si cu vaselina sil... vroiam sa siu daca e buna aranjarea lor e buna (a kiturilor)thc Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Cea a lui zal e perfecta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum