Vizitator araboiu Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Salut tuturor am si eu nevoie de schema unui filtru pe 2 cai am 2 joase BM de 8 ohmi si 2 inalte Shamsonic de 8 ohmi As vrea ca filtru sa reziste la macar 200W reali Sper sa ma ajutati daca puteti sa il atasati cumva va rogVA MULTIUMESC Link spre comentariu
Metallman Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Fara paramterii difuzoarelor... cam greu.Depinde pana la cat urca basii si pana la cat coboara inaltele pentru a alege cel mai bun punct de taiere.Ai putea incerca o schema mai universala la un punct de taiere pe la aproximativ 2,2KHz.Fara detalii, ma abtin sa dau o anume schema. Nu prea-mi place sa fiu injurat dupa aceea Am atasat totusi o arhiva ce contine niste utilitare - si anume niste calculatoare pentru a-ti usura munca la bobine (si nu numai). Acel fisier html este un calculator pentru a te ajuta sa afli diametrul sarmei de bobinaj, lungimea, numarul spierlor, etc.Iar "filtre pasive pcdc2.03full.exe" este de fapt un xls (cu niste exemple de scheme). In acel xls ai mai multe calculatoare (vezi sheet-urile dupa ce deschizi documentul).Legat de faptul ca vrei sa "reziste la 200W"... pui condensatoare MKP de preferat la minim 250V iar diametrul sarmei de bobinaj sa fie cat mai gros. De 1mm este suficient. Rezistentele sa fie de putere 10-17W!Spor la lucru! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum