Lyvyutzu Postat Decembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2008 up Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Are inaite de borne un montaj : Ce face acel montaj ?E un filtru foarte simplu ?i siguran?a de re?ea. Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Are inaite de borne un montaj : Ce face acel montaj ?E un filtru foarte simplu ?i siguran?a de re?ea.O sa il testez la 220 asa cum ai zis tu . O sa va zic rezultatele maine . Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Decembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Am testat astazi traful cu un bec de 100w legat in serie . In gol nu se aprinde becul dar in sarcina se aprinde . Este bun sau este ars ? Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 in sarcina cu semnal sau fara?Cu semnal becul ar trebui sa clipeasca in ritmul muzicii. Link spre comentariu
CATA2003 Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 in sarcina cu semnal sau fara?Cu semnal becul ar trebui sa clipeasca in ritmul muzicii.Pai inca nu cred ca a construit amplificatorul ....asa ca de unde muzica , cred ca sa referit cand a zis sarcina la scurt..... Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 in sarcina cu semnal sau fara?Cu semnal becul ar trebui sa clipeasca in ritmul muzicii.Pai inca nu cred ca a construit amplificatorul ....asa ca de unde muzica , cred ca sa referit cand a zis sarcina la scurt.....Eu l-am testat pe conbina , nu am facut nici un amplificator . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum